Zuiver Vazen

Bij het label Zuiver gaat het om minimalisme en eenvoud, samen met innovatie en gedurfde ontwerpen. Dat zie je duidelijk aan onze Zuiver vazen. De meeste vazen hebben zeer strakke lijnen. Maar er zijn een paar uitzonderingen met gewaagde vormgeving. Zuiver vazen zijn kunstwerken op zich. Kies jij een Zuiver vaas in Dutch design?

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zuiver vazen

Zuiver vazen zijn mooi, met of zonder bloemen. Je zet ze in waar je ook maar wil. Je vult er een leeg hoekje mee op. Je zet ze vol bloemen midden op de eettafel tijdens een chique diner. Combineer je vazen met andere accessoires zoals spiegels, fotolijsten, klokken, kussens... het aanbod in accessoires is groot. Combineer diverse vormen en kleuren met elkaar. Zuiver vazen zijn perfect geschikt om een eigen stijl te creëren.

Zuiver vazen in jouw interieur

Zuiver vazen in Dutch design zijn perfect om een Pure Minimal stijl te creëren. Strakke vormen zijn hier een must. Wit is ideaal om je woning in een Modern Chic stijl in te richten. Zwart past dan weer zeer goed bij Raw Industrial. Terrazzo en Marmer passen uitstekend bij een Grand Glamour woning. De kunst is om een aantal vazen over hele je woning te verdelen. Kies ze allemaal in dezelfde stijl, Dutch design bijvoorbeeld, en je krijgt een zeer stijlvol geheel.

Zuiver vazen bij Rebel House

Zuiver vazen zijn zeer bijzonder. Al sinds 2011 creëert dit label talloze prachtige vazen die beantwoorden aan minimalisme en pure eenvoud. Heb jij je keuze kunnen maken? Bestel ze dan eenvoudig online. Bij Rebel House geven wij jou 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Kijk nog even rond op onze webshop om te zien of je nog wat nodig hebt. Je hoeft niet onmiddellijk het hele bedrag te betalen. Bij Rebel House krijg je de mogelijkheid om de betaling vooraf achteraf of in termijnen te doen. Wij brengen jouw bestelling met onze eigen bezorgservice voor grote meubels of met PostNL voor kleinere producten. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust via onze klantenservice. Wij helpen jou graag je woning stylen!