Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zuiver Vloerlampen

Bij Rebel House vind je een heel aantal bijzondere vloerlampen. Zuiver is een label dat gaat voor pure lijnen, fijne ontwerpen en Dutch design. Eenvoud en innovatie spelen een grote rol bij Zuiver vloerlampen. Bij Rebel House zijn we dan ook heel trots om deze vloerlampen van Zuiver in ons gamma te kunnen aanbieden.

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zuiver vloerlampen

Zuiver vloerlampen stralen van eenvoud. Sommige modellen zijn niet meer dan een staaf met bovenaan een lamp. Dat maakt nu net de charme uit van Zuiver vloerlampen. Naast zeer eenvoudige lampen vind je bij Zuiver ook tripods en vloerlampen met meerdere lichtbronnen. Welke je ook kiest, de lijnen blijven minimalistisch en kaderen volledig in het Dutch design. Welke kies jij?

Zuiver vloerlampen in jouw interieur

Een tripod met houten poot is ideaal voor je Rural Living woning. Een Zuiver vloerlamp met zeer fijne vormen past zeer goed bij je Pure Minimal woning. En heb jij de vloerlampen met plantenmotieven ontdekt? Deze mogen niet ontbreken in je Urban Jungle woning. Wit met goud past bij je Modern Chic of bij je Grand Glamour interieur. Misschien heb jij nog een heel andere interieurstijl waar een Zuiver vloerlamp bij past? Gewoon doen dan! Zuiver vloerlampen in huis halen is kiezen voor klasse en charme, zoveel is zeker!

Zuiver vloerlampen bij Rebel House

Bij je vloerlampen horen misschien ook nog hanglampen, wandlampen en tafellampen? Die vind je ook bij Zuiver, en in dezelfde uitvoering als je vloerlamp. Stel al je verlichting op elkaar af en laat je vloerlampen perfect aansluiten bij je meubels en accessoires. Als je graag hulp hebt om een Dutch design interieur te creëren, laat het ons dan weten. Wij zijn er voor jou! Eens je je keuze hebt gemaakt, bestel je gewoon via onze website. Je krijgt 90 dagen retourtermijn en daarbij gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen uitgevoerd worden, zoals jij het wilt. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine items komt je vloerlampen snel leveren. Kies voor Zuiver vloerlampen en Dutch design. Met Rebel House kan dit perfect!