Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Meubels in Amsterdam

Rebel House is neergestreken in de hoofdstad van Nederland om jouw interieur een pittig sausje te geven. We zijn niet je ‘regular’ woonwinkel, we laten zien dat wonen helemaal niet saai en basic hoeft te zijn! Kleur, patronen, structuur en vormen, de ingrediënten die ons laten verschillen van de mainstream woonmarkt. Heb jij zin om je interieur een opfrisser te geven? Laat de meubels bij Rebel House Amsterdam je verrassen en doe inspiratie op voor je woning.

Rebel House in Amsterdam

De meubels die wij in Amsterdam tentoonstellen, hebben allemaal iets unieks. Of het nu een dierenlamp is met gouden finish, een dressoir met opvallend patroon of een spiegelende bijzettafel, wij vinden niets te gek. Het standaard interieur van de gemiddelde Nederlander hopen wij te doorbreken met meubels van verschillende merken die je niet in de gemiddelde etalage zult aantreffen. In de woonwinkel vertegenwoordigen wij daarnaast ook verschillende woonstijlen. Zo is er voor ieder interieur wel iets te vinden. Zoek jij bijvoorbeeld een comfortabele teddy fauteuil voor je Pink Blush interieur of ga je voor een set leren eetkamerstoelen voor een Raw Industrial look? Wij verklappen wel alvast dat er aan felle kleuren geen gebrek is in de woonwinkel in Amsterdam, we pakken graag uit.

 

 

Op de begane grond van onze woonwinkel in Amsterdam zijn vooral woonaccessoires te vinden. Denk hierbij aan kopjes, schoteltjes, vazen en toffe lampen. Wanneer je met de trap omhoog gaat, komen de felle kleuren je tegemoet door het brede assortiment aan banken, tafels en stoelen. Niets is te gek en we houden van combineren! Mini woonkamers en eetkamers staan klaar om jou inspiratie te geven om je eigen plekje net zo sfeervol te maken. Een voordeel aan het bezoeken van de winkel is het feit dat je alle banken, stoelen en woonaccessoires kunt uitproberen om te ervaren of dat de parel is waar je naar op zoek bent. Laat de vorm op je inwerken, meet of hij in je woning zou passen en kijk of je leuke meubels erbij kunt combineren voor het perfecte plaatje. Heb je iets gezien waarvan je de kleur nét niet vindt passen in je interieur? Vraag aan onze collega’s of er nog opties zijn voor andere kleuren. Stap onze woonwinkel in Amsterdam binnen en proef de sfeer van uniek wonen.

Plan je bezoek naar Rebel House Amsterdam

Plan jij alvast je afspraak in om naar de woonwinkel in Amsterdam te komen? Heb je toevallig iets online gezien waar je stiekem al helemaal verliefd op bent geworden of hoop je er een liefde voor te ontwikkelen nadat je hem in real life hebt gezien? Neem dan altijd even contact op met de woonwinkel in Amsterdam om te vragen naar de opties. Wanneer het artikel op voorraad is, kun je hem makkelijk bekijken in de winkel, maar we willen je ook een teleurstelling besparen wanneer het artikel alleen online te verkrijgen is.

Bezoekadres

Raadhuisstraat 30

1016 DG Amsterdam

Contact

E-mail: info@rebelhouse.nl

Telefoonnummer: +31 (0)20 737 0322

Openingstijden woonwinkel

Maandag 10:30 - 18:30

Dinsdag 10:30 - 18:30

Woensdag 10:30 - 18:30

Donderdag 10:30 - 18:30

Vrijdag 10:30 - 18:30

Zaterdag 10:30 - 18:30

Zondag 10:30 - 18:30