Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Meubelzaak Rebel House in Amsterdam

Wij, Rebel House, willen jou graag inspireren met meubels die allesbehalve alledaags zijn. We zijn neergestreken in de hoofdstad van Nederland om het alledaags interieur een pittig sausje te geven. Want waarom zou je interieur saai moeten zijn? Kleur, patronen, structuren en opvallende materialen, dat zijn de ingrediënten van onze meubelzaak in Amsterdam. Die hebben wij samengevoegd om tot een meubelzaak te komen met een eigentijds karakter en een flinke dosis aan originaliteit.

Meubelzaak in Amsterdam

Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan unieke meubels. Zo hebben wij voor iedere woonstijl genoeg keus. Ben je bijvoorbeeld helemaal weg van een romantisch interieur wat past bij een Pink Blush woning of ga je liever voor die apenlamp voor je interieur met Circus Baroque invloeden? Tegenwoordig zien we een trend ontstaan rondom vintage meubels. Rebel House zou Rebel House dan ook niet zijn als wij daar geen woonstijl aan gekoppeld hebben. Retro Revival vertegenwoordigt alles rondom de jaren 50, 60 en 70. Laat je interieur meegaan met de trends, zonder standaard te worden. Onze meubelzaak in Amsterdam staat vol met verschillende stijlen en meubels die daarop aansluiten, zo kom je niet voor niets naar onze meubelzaak en doe je gegarandeerd een bak aan inspiratie op.

Laat je inspireren door Rebel House

Laat je inspireren in onze meubelzaak in Amsterdam door onze mini woonkamers die wij voor je hebben gecreëerd. Kopieer en plak ze in je eigen woning of haal er elementen uit die goed voor jouw eigen interieur kunnen werken. Op de begane grond vind je voornamelijk woonaccessoires zoals kopjes, schotels, vazen en fotolijsten om je interieur sfeer mee te geven. Op de eerste verdieping hebben we grotere meubels staan zoals banken, fauteuils, salontafels en eetkamerstoelen. Laat je verrassen door merken zoals Kare Design, SMAQQ, Zuiver en Eleonora.

 

Plan je bezoek aan Rebel House Amsterdam

Geïnteresseerd geworden in wat de meubelzaak in Amsterdam te bieden heeft? Plan dan je uitstapje naar de hoofdstad van Nederland in. Rebel House is makkelijk te bereiken met zowel de auto, fiets, tram als trein. We zitten gevestigd in hartje Amsterdam en om die reden proef je direct Amsterdamse gezelligheid bij het binnenwandelen van onze meubelzaak. Heb je iets online of op social media gezien waar je eigenlijk al verliefd op bent geworden? Neem gerust contact op met onze collega’s in Amsterdam om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Hierdoor ervaar je geen teleurstelling bij aanvang in de winkel wanneer blijkt dat het product alleen online verkrijgbaar is of niet meer op voorraad is in de winkel. Heb je daarnaast vragen over de kleuren van de producten of de manier waarop je meubel het beste gecombineerd kan worden, schroom niet om een van onze interieurtoppers aan hun jasje te trekken voor advies. Het kan tenslotte zo zijn dat wij die ene bank waar jij je oog op hebt laten vallen ook in meerdere kleuren beschikbaar hebben! Zien we jou snel in onze meubelzaak in Amsterdam?

 

Bezoekadres

Raadhuisstraat 30

1016 DG Amsterdam

Contact

E-mail: info@rebelhouse.nl

Telefoonnummer: +31 (0)20 737 0322

Openingstijden woonwinkel

Maandag 10:30 - 18:30

Dinsdag 10:30 - 18:30

Woensdag 10:30 - 18:30

Donderdag 10:30 - 18:30

Vrijdag 10:30 - 18:30

Zaterdag 10:30 - 18:30

Zondag 10:30 - 18:30