Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro meubels bij Rebel House Amsterdam

Tegenwoordig schreeuwt de woningmarkt vintage! Retro is dé nieuwe woontrend en daarom ook enorm populair. Bij Rebel House schreeuwen we net zo hard mee, maar geven we jou wel de kans om de uniekste exemplaren te scoren in onze woonwinkel in Amsterdam. Bij Rebel House schenken we namelijk veel aandacht aan authenticiteit en kwaliteit.

Rebel House & retro

Gele, oranje en ook warme bruine kleuren komen aan bod als we het hebben over retro meubels. Bij Rebel House Amsterdam weten we daar wel raad mee. Ga je voor een kleurrijk vloerkleed in combinatie met een felgekleurde fauteuil of pak je het rustiger aan met bruine accenten? De retro woonstijl staat ook bekend om zijn opvallende patronen die we tegenwoordig veel terugzien in meubels. De toffe swirls en symmetrische vormen zien we zowel in vloerkleden en behang als in woonaccessoires. Rebel house rijmt enorm met de retro woonstijl.

Woonstijlen & Rebel House

De jaren 50, 60 en 70 komen helemaal terug in het hedendaagse straatbeeld, dat betekent ook dat je interieur vast en zeker een opfrisser kan gebruiken om deze stijl te vertegenwoordigen. Laat Rebel House nu net een breed assortiment beschikbaar hebben in de woonwinkel van Amsterdam om je wensen te vervullen. Retro Revival is dé woonstijl die retro meubels laat zien, maar er zijn ook genoeg andere woonstijlen die jij kan combineren met retro meubels. Denk bijvoorbeeld aan Circus Baroque met haar felle kleuren geel en oranje of Modern Chic met sfeervolle bruine meubels. Je hoeft natuurlijk niet perse een retro interieur te hebben om wat accessoires toe te voegen. Retro meubels staan voornamelijk voor dat warme en sfeervolle gevoel wat je vroeger bij je oma thuis ook ervaarde, alleen dan net wat stijlvoller en eigentijdser. Oma had vroeger namelijk nog niet de beschikking over retro meubels bij Rebel House.

 

 

Laat onze woonwinkel in Amsterdam je verrassen met een breed assortiment aan retro meubels. Onze interieurtoppers staan voor je klaar om je ervaring in onze woonwinkel van Amsterdam optimaal te maken. Kom je voor een geheel nieuw interieur of knap je de woning alleen op met wat retro woonaccessoires? Onze collega’s zorgen ervoor dat jij met een glimlach, een tas vol spullen of een bak aan inspiratie de winkel verlaat.

Plan je bezoek naar Rebel House Amsterdam

Onze woonwinkel in Amsterdam is makkelijk te bereiken met zowel de auto, trein als wandelend. Heb je specifieke wensen voor je retro interieur of heb je iets online gezien wat je aandacht heeft getrokken? Neem dan contact op met onze collega’s in Amsterdam om te kijken of de specifieke retro meubels in de winkel aanwezig zijn. Zo voorkom je een teleurstelling en kunnen wij eventueel het meubel al voor je klaarzetten. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is hem proberen of bekijken en mee te nemen naar huis. Plan jij je bezoek aan Amsterdam alvast in? Wij doen de rest!

 

Bezoekadres

Raadhuisstraat 30

1016 DG Amsterdam

Contact

E-mail: info@rebelhouse.nl

Telefoonnummer: +31 (0)20 737 0322

Openingstijden woonwinkel

Maandag 10:30 - 18:30

Dinsdag 10:30 - 18:30

Woensdag 10:30 - 18:30

Donderdag 10:30 - 18:30

Vrijdag 10:30 - 18:30

Zaterdag 10:30 - 18:30

Zondag 10:30 - 18:30