Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Wat vinden klanten van Rebel House?

Wij hechten veel waarde aan de optimale klantbeleving. Om die reden streven wij ook naar de beste service en een positieve ervaring bij ons bedrijf. Veel klanten gingen je voor en hebben hierover een review achtergelaten.

Super
De levering was snel, het product was goed geleverd en het in elkaar zetten was met behulp van de handleiding goed te doen. Al met al ten zeerste tevreden. Daarnaast ook erg blij met onze andere producten die wij een aantal weken geleden nog in de winkel hebben kunnen kopen.

 


Zeer tevreden over geleverde producten

Voor de inrichting van onze nieuwe villa hebben wij meerdere prachtige meubelen aangeschaft bij Rebel House via een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke webwinkel. Deze zijn allen keurig op tijd en door te zaken kundige professionals aan onze voordeur afgeleverd. Wij zijn zéér tevreden over de geleverde kwaliteitsproducten en zullen onze toekomstige aankopen zeker weer doen bij Rebel House. In één woord chapeau!

Goede kwaliteit en duidelijke communicatie
Veel mooie en originele producten. Ik heb een beeldje gekocht en de afwerking en kwaliteit waren perfect! De prijzen zijn wat hoog voor mijn budget maar je krijgt daar ook echt kwaliteit voor terug. Ik spaar liever iets langer voor een item met goede afwerking want daar kan ik ook echt lang van genieten zonder dat het gaat vervelen. Mijn bestelling kwam snel en ik werd goed op de hoogte gehouden. Ik had een vraag/opmerking en kreeg snel reactie.


Fijne service
De leuke lamp die ik besteld heb bleek in eerste instantie kapot bij levering. Dat kon snel geregeld worden, hij ging retour en vrij snel heb ik een nieuwe gekregen. De lamp is helemaal naar tevredenheid, en staat heel leuk in ons interieur.