Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bohemian Banken

Een Bohemian bank is een zeer bijzonder meubelstuk. Het brengt een nostalgische toets in je woning en het laat je wegdromen naar verre oorden. Kies jij een Bohemian bank voor je Bohemian interieur of zet je je Bohemian zitbank in als echte eyecatcher? Het kan allemaal bij Rebel House!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bohemian banken

Een Bohemian bank herken je aan de franjes en de speciale vormgeving. De Bohemian woningstijl bestaat uit een samenstelling van meubels met verschillende invloeden. Het is alsof je Bohemian bank uit een ver land meegebracht is, als een mooie herinnering. Kies de juiste kleur voor bij jou in huis. Bij Rebel House helpen wij jou graag om je woning een bijzondere touch te geven. Een zitbank in Bohemian style pimpt je huis zoals geen andere bank dit kan doen.

Bohemian banken in jouw interieur

Als je niet onmiddellijk je volledig interieur in Bohemian stijl wil inrichten, dan kun je ook zonder problemen een Bohemian zitbank voor je Grand Glamour woning kiezen. Hij voegt alvast een chique toets toe aan je zithoek. Door de krullen en franjes passen Bohemian banken ook bij een Retro Revival woning. En wil je een echte eyecatcher? Dan plaats je je Bohemian bankstel in een Pure Minimal of in een Raw Industrial omgeving. Van blikvangers gesproken! Bekijk ook onze andere interieurstukken in Bohemian style en combineer er je bank mee. Denk hierbij aan Bohemian stoelen, tafels, lampen, kussens, vloerkleden en andere woonaccessoires. Zij zetten Bohemian banken nog meer in de schijnwerpers!

Bohemian banken bij Rebel House

Als je Bohemian zitmeubels bestelt bij Rebel House, dan krijg je een totaalpakket aan services. Wij geven bijvoorbeeld 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Wij hebben onze eigen bezorgservice voor grote meubels die je Bohemian zitbank snel komt leveren. Daarnaast kun je ook nog eens voor- achteraf en in termijnen betalen. En wij geven jou ook graag raad, zowel voor als na de aankoop van je zitbank. Samen met jou zoeken wij de geschikte bank in Bohemian style en zorgen er samen met jou voor dat je huis de perfecte inrichting krijgt!