Bohemian Kasten

Ontdek hier de charme van Bohemian kasten. Bij Rebel House gaan wij voor uniek, pittig en vrolijk. En dat zijn deze Bohemian kasten ook helemaal. Gesculpteerd hout, kleurrijke motieven en vooral veel karakter, zo zijn onze kasten in Boheemse stijl. Ga jij ervoor?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bohemian kasten

Als je van exotische schoonheid houdt, dan zijn kasten in Bohemian style echt wat voor jou! De Bohemian interieurinrichting zit boordevol franjes, motieven en vrolijke tinten. Bij het zien van onze Bohemian kasten wordt je gewoon vrolijk. Je combineert ze met Bohemian tafels, vloerkleden en allerlei Bohemian woonaccessoires. In een Boheems interieur mag het best wel wat overdadig zijn. Een gezellig huiselijk tafereeltje maar met stijl, zo zou je een Boheems interieur kunnen beschrijven. Maar niets belet jou om een van onze Boheemse kasten in een andere stijl te integreren. Wij helpen jou graag!

Bohemian kasten in jouw interieur

Verrassende tegenstellingen werken altijd. Daarom kun je bijvoorbeeld een grote Bohemian kast in een strak wit Pure Minimal interieur plaatsen. Het contrast met witte muren en vloeren is gewoon geweldig! Maak een contrast met de donkere kleuren van je Raw Industrial woning, ook dit werkt! Bohemian kasten hebben een chique uitstraling en daarom zijn ze ook enorm geschikt voor je Grand Glamour of je Modern Chic woning. En wat dacht je van een Boheemse kast in je Retro Revival woning? Hier sluit ze aan bij je kleurrijke interieur. Waar je je kast in Bohemian style ook inzet, ze brengt een grote dosis nostalgie in huis en laat je gedachten afdwalen naar verre oorden. De vraag 'Waar haal jij deze prachtige kast vandaan?' zal waarschijnlijk vaak gesteld worden!

Bohemian kasten bij Rebel House

Bij Rebel House ben je zeker van kwaliteit. We werken uitsluitend met een selectie van gerenommeerde labels. Zo haal jij pure kwaliteit en klasse in huis. Je kast wordt door onze eigen bezorgservice voor grote meubels bij jou geleverd. Je krijgt daarbij 90 dagen retourtermijn. Wij bieden ook gratis verzending vanaf 50 euro en je kunt bij Rebel House voor- achteraf en in termijnen betalen. Laat ons gerust weten als je vragen hebt over het stylen van je woning. Wij geven professioneel advies!