Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bohemian Kussens

Bohemian kussens zijn het toonbeeld van gezelligheid. De unieke kleuren, de bijzondere stoffen, de vormgeving en de franjes zorgen ervoor dat je met Bohemian kussens je eigen stijl kunt creëren. Ben jij nu al weg van onze Bohemian kussen? Je bestelt ze gewoon online!

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bohemian kussens

Kussens in Bohemian stijl zijn op zijn minst gezegd echte blikvangers. Elk Bohemian kussen uit onze collectie straalt exotische charme uit. Je herkent prints en structuren in de stof die je enkel maar in verre landen ziet. Franjes en zachte stoffen maken elk kussen bijzonder comfortabel. Het leuke aan kussens in Bohemian stijl is dat je verschillende exemplaren van een totaal andere look met elkaar kunt combineren. Het mag er gerust kleurrijk aan toe gaan. Zo is dat ook in een Boheems interieur. Zoek bij je kussens ook Bohemian vloerkleden, verlichting en andere woonaccessoires. En je vindt bij Rebel House ook Bohemian meubels zoals tafels, stoelen en banken. Eén ding is zeker: met Bohemian kussens pimp jij je interieur zoals je nog nooit gezien hebt!

Bohemian kussens in jouw interieur

Wanneer jij een Circus Baroque of een Grand Glamour interieur hebt, dan kun je gerust een aantal Boheemse kussens in huis halen. Ze hebben voldoende klasse en uitstraling! En probeer eens een Bohemian kussen in je Pure Minimal of zelfs in je Raw Industrial woning. De tegenstelling is groot, maar het werkt perfect! Kies kleuren die elders ook in je interieur voorkomen, creëer contrasten of werk 'ton-sur-ton'. Het kan allemaal!

Bohemian kussens bij Rebel House

Heb jij een of meerdere kussens in Bohemian stijl gevonden? Dan bestel je ze eenvoudig via onze website. Bij elke bestelling krijg je 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. Wij hebben onze eigen bezorgservice voor grote meubels en PostNL is onze partner om kleinere producten te bezorgen. Hoe klein of hoe groot je bestelling ook is, je kiest zelf of je de betaling vooraf achteraf of in termijnen wil doen. Heb jij nog vragen rond de Bohemian stijl, onze kussens of andere interieurstukken? Contacteer ons gerust, wij adviseren je graag!