Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bohemian Meubels

Een Bohemian kast of een Bohemian fauteuil… soms heb je al voldoende aan één Bohemian meubelstuk om je interieur een boost te geven. Meubels in Bohemian stijl hebben vooral een vrolijke uitstraling. Jij bepaalt zelf hoe ver je gaat in de dosis Bohemian sfeer die jij aan je woning wil geven. Bij Rebel House helpen wij je graag!

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bohemian meubels

Een Bohemian meubel herken je meteen. Zit het in de vormgeving, de kleuren, de krullen of de unieke bekleding? Het blijft een raadsel, maar één ding is zeker: de Bohemian style is uniek! Bij onze Bohemian meubels vind je bijvoorbeeld kasten, tafels, stoelen, fauteuils en hangstoelen. Samen met Bohemian accessoires zoals vloerkleden, kussens en verlichting haal jij de zeer bijzondere Boheemse sfeer in huis. Als je écht Boheems wil gaan, dan mag je gerust zeer kleurrijk en een beetje overdadig gaan. Het hoort erbij! Zigeuners brengen immers ook van overal ter wereld iets mee. Het lijkt onsamenhangend, maar toch heeft het geheel een charme die je nergens anders vindt.

Bohemian meubels in jouw interieur

Je hoeft natuurlijk niet elk interieurstuk in de Boheemse stijl aan te kopen. Misschien wil je slechts één Bohemian meubel als blikvanger. Ook dat kan. Denk maar aan een opvallende Bohemian kast in Pure Minimal omgeving. Het wordt gegarandeerd het onderwerp van veel gesprekken. Of denk bijvoorbeeld aan een Bohemian tafel in je Raw Industrial pand. Van verrassing gesproken! De levendige uitstraling van Bohemian meubels passen ook uitstekend in een Circus Baroque of Modern Chic woning. Volg vooral je eigen intuïtie en laat je fantasie gerust werken. Meubels met een Bohemian touch brengen een grote dosis karakter in je interieur. En moest je er niet goed uitkomen wat je precies zou kiezen, dan staat ons team van stylisten voor jou klaar. Wij helpen jou het juiste Bohemian meubel te kiezen!

Bohemian meubels bij Rebel House

Bij Rebel House geniet je van een totaalpakket aan services. Je hebt recht op 90 dagen retourtermijn en daarbij ook gratis verzending vanaf 50 euro. En wist je dat je de betaling vooraf achteraf of in termijnen kunt doen? Inderdaad, wij zijn ook hierin heel flexibel. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine interieurstukken levert je meubels snel bij jou aan huis.