Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bohemian Stoelen

Bij Rebel House kiezen wij voor unieke stukken en bijzondere stijlen. Onze Bohemian stoelen zijn hiervan een perfect voorbeeld. Rotan of etnische printen maken onze stoelen in Bohemian stijl enorm charmant. Haal jij een van onze bijzondere Bohemian stoelen bij jou in huis? Of kies je een stel voor je tuin, dat kan ook!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bohemian stoelen

In onze collectie vind je verschillen ontwerpen Bohemian stoelen. Zo hebben wij in onze collectie onder meer fauteuils, tuinstoelen, hangstoelen en barkrukken, en dit allemaal in de prachtige Boheemse stijl. Ze brengen alvast een vleug nostalgie in je woning, op je terras of in je tuin. Bohemian staat voor alternatief, inventief en creatief. En daar zijn onze Bohemian stoelen perfect voor geschikt. Combineer je Boheemse stoelen met tafels, vloerkleden en allerlei woondecoratie in dezelfde stijl. Het mag er best wel kleurrijk en etnisch uitzien. Franjes en krullen kan perfect! Heb jij nog twijfels of een Bohemian stoel in jouw interieur past? Contacteer ons, wij bespreken het graag met jou.

Bohemian stoelen in jouw interieur

Je kunt je interieur uiteraard volledig in een Bohemian style inrichten. Maar anderzijds kun je je stoelen in Bohemian stijl ook in andere stijlen inzetten. Een Bohemian rotan stoel past bijvoorbeeld zeer goed in een Urban Jungle woning. Een Boheemse stoel die een beetje bombastisch oogt, gaat dan weer uitstekend in je Grand Glamour interieur. En als je van tegenstellingen houdt, dan kies je een stel Bohemian stoelen voor je Pure Minimal woning. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen unieke stijl.

Bohemian stoelen bij Rebel House

Wij helpen jou graag met het uitkiezen van je stoelen in Bohemian stijl. Wij beantwoorden al je vragen en geven je professioneel advies. Van zodra je je keuze hebt gemaakt, bestel je je stoelen gewoon via onze webshop. Je krijgt van ons gratis verzending vanaf 50 euro en ook 90 dagen retourtermijn. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen. Voor de levering doen wij een beroep op onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleinere interieurstukken. Ben jij benieuwd hoe je nieuwe stoelen in Bohemian style in jouw woning zullen passen? Je ontdekt het gauw!