Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bohemian Tafels

Als je van uniek, trendy en stijl houdt, zit je bij Rebel House perfect! Bekijk hier onze Bohemian tafels. Het zijn unieke meubelstukken die meteen een pittige twist aan je interieur geven. Ze wakkeren je fantasie aan en je maakt een virtuele reis naar verre landen. Welke tafel in Bohemian stijl kies jij?

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bohemian tafels

Met een Bohemian tafel van Rebel House haal je een blits interieurstuk in huis. De kleuren, de vormgeving, het karakter dat een Bohemian tafel uitstraalt... het draagt bij tot jouw unieke interieur. Flashy kleuren en prints horen er gewoon bij. De Bohemian style zit nu eenmaal vol energie en levenslust. Zoek bij je tafel ook een stel mooie Bohemian stoelen, een vloerkleed en kasten in Bohemian style en maak er een vrolijk geheel van.

Bohemian tafels in jouw interieur

Als je al je interieurstukken in de Bohemian stijl kiest, krijg je een energiek en kleurrijk geheel. Wil je het toch liever wat zachter houden? Dan kies je voor één of voor enkele Boheemse elementen. Plaats je Bohemian tafel in een Grand Glamour interieur of in een Modern Chic woning. Daar straalt ze en is ze een stijlvolle blikvanger. In de Bohemian stijl komen vaak ook natuurlijke kleuren voor, en deze zijn dan weeral perfect voor je Urban Jungle interieur. Of ga je voor extreme contrasten? Dan plaats je je Bohemian tafel in een Pure Minimal woning. Ook deze aanpak werkt perfect!

Bohemian tafels bij Rebel House

Naast een uniek ontwerp krijg je bij ons ook nog eens kwaliteit en service. Daar zijn wij nu eenmaal om bekend! Je zult nog heel wat jaren van je tafel in Boheemse stijl kunnen genieten. Eens je je bestelling bij Rebel House hebt geplaatst, schakelen wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels in. Je tafel wordt zeer snel geleverd. Daarbij krijg je van ons 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Bij Rebel House kun je de betaling vooraf achteraf of in termijnen doen. Met andere woorden: jij richt je woning in op het tempo dat jou het beste uitkomt. Heb jij nog vragen over onze Bohemian tafels of andere producten uit onze webshop? Vraag het gerust, wij zijn er voor jou!