Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bohemian Vloerkleden

Bohemian vloerkleden hebben unieke kenmerken waardoor ze zeer herkenbaar overkomen. Ze creëren een uiterst huiselijke sfeer, maar laten je anderzijds zachtjes wegdromen. Kies jij voor een zachte uitstraling of voor een druk kleurrijk patroon? Beide kan perfect!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bohemian vloerkleden

Een Bohemian vloerkleed geeft jou onmiddellijk een warm gevoel wanneer je het ziet. Dit komt omdat het soms de indruk geeft dat het zelf gemaakt is of dat je het van een ver oord hebt meegebracht. En inderdaad, de zigeuners brengen allerlei interieurobjecten mee tijdens het rondreizen. Of ze maken ze zelf tijdens de lange trektochten. Met al deze objecten kleden zij hun woningen aan op een zeer bijzondere manier. Bij Rebel House kiezen wij uiteraard enkel voor kwaliteit van gerenommeerde merken, maar we blijven wel trouw aan de unieke sfeer van Bohemian vloerkleden. Daardoor zijn Bohemian vloerkleden van Rebel House zo toegankelijk en passen ze in ieders interieur.

Bohemian vloerkleden in jouw interieur

Wil jij een Boheemse sfeer in huis creëren? Dan kies je enkele Bohemian vloerkleden. Maar je kunt ook een enkel Bohemian vloerkleed op een plek leggen waar het heel erg opvalt. Denk maar aan een strakke witte vloer van een Pure Minimal woning of denk aan een groot Bohemian vloerkleed met oosters symmetrisch patroon voor je Raw Industrial pand of voor je mancave. Een Bohemian vloerkleed in zachte kleuren gaat ook uitstekend in je Rural Living interieur. En de franjes bij sommige van onze Bohemian vloerkleden passen uitstekend in je Retro Revival woning. Laat je vloerkleden aansluiten bij andere Bohemian interieurstukken. We hebben er heel wat in onze collectie! Bij Rebel House helpen wij jou graag met de inrichting van je woning!

Bohemian vloerkleden bij Rebel House

Om je Bohemian vloerkleed te bestellen heb je slechts een paar minuten nodig. Je bestelt het gewoon online. Je krijgt onmiddellijk van ons 90 dagen retourtermijn en je hebt recht op gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Wij zorgen ervoor dat je mooie Bohemian vloerkleed zorgvuldig geleverd wordt. We hebben onze eigen bezorgservice voor grote meubels en voor kleinere objecten doen wij een beroep op onze partner PostNL. Rebel House gaat voor kwaliteit, klasse, authenticiteit én service!