Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Barkrukken

Wil jij je interieur dit jaar écht stijlvol inrichten? Dan word je vast helemaal wild van onze eigenzinnige industriële barkrukken. Deze krukken passen perfect in een industrieel ingericht interieur met veel leer en zichtbare, ruwe materialen als hout en metaal. Bovendien zitten ze als een wolk! Aanschouw hieronder onze collectie en laat je inspireren. Ideale barkruk gevonden? Bestel direct en laat hem supersnel gratis thuisbezorgen!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stoere en comfortabele industriële krukken

In onze collectie vind je oerdegelijk en krankzinnig comfortabele krukken van de meest spraakmakende merken van dit moment, zoals Kare Design en Hollandse meesters als By-Boo en Eleonora. Veel barkrukken met industriële look zijn gemaakt uit leer of imitatieleer in warme kleuren als cognac en groentinten. Zo breng je ook direct sfeer in huis. De meeste krukken hebben een leuning voor extra comfort, maar we hebben ze ook zonder leuning.

Barkrukken in de industriële stijl

Eigenzinnig en trendy wonen begint met meubels waar jij je goed bij voelt: meubilair dat reflecteert waar jij voor staat en wie je bent. En ben je iemand met persoonlijkheid? Dan passen daar krukken met karakter bij! Industriële krukken zijn wat dat betreft perfect. Dankzij het gebruik van pure materialen als hout, leer en metaal geven ze je interieur een ongepolijste en ruige uitstraling. Ideaal voor als je niet bang bent kleur te bekennen!

Meer voor je industriële interieur

Wanneer je (net als wij) gek bent op industrieel wonen, raden we je aan ook eens te kijken bij onze andere industriële meubels en woonaccessoires. Zoals je vast ook al zelf had bedacht gaan pittige industrial krukjes bijzonder goed samen met een stoere houten industriële bartafel. Maar ook een fabriekslamp of bijzettafel met metaalgazen onderstel brengt veel teweeg!

Industriële barkruk online kopen bij Rebel House

Wil jij je huis ook inrichten met de meest eigenzinnige industriële barkrukken? Bestel ze dan via Rebel House. Wij zijn hét adres voor wie anno nu trendy en toch ietsje anders durft te wonen. Bij alles wat je bij ons bestelt profiteer je van gratis bezorging (vanaf € 50,-) en gratis 90 dagen retourrecht. En betalen? Dat doe je zoals jij dat wilt, dus achteraf of in termijnen is ook mogelijk!