Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Bijzettafels

Ben jij ook helemaal weg van die ruige, ongepolijste, industriële woonstijl? Dan krijg je het vast heel warm van onze collectie industriële bijzettafels. Stuk voor stuk prachtige tafeltjes om vanuit je luie fauteuil dat heerlijke glaasje rokerige whiskey op te zetten, of om dat ene saaie hoekje tot een echte eyecatcher te maken. Bekijk hieronder al onze industriële bijzettafeltjes, bestel om gratis (vanaf € 50,- ) te laten bezorgen en spice up your interior!  

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stoere bijzettafels in de industriële stijl

Bij de industriële stijl draait het allemaal om het weer tot leven brengen van die authentieke fabriekssfeer. Daarom is het beslist geen zonde om een industrieel interieur niet helemaal tot in de puntjes af te werken. In tegendeel: dat deden ze in die fabrieken vroeger ook niet. Dingen moesten vooral functioneel zijn: stevig, robuust en geen tierlantijnen. Industriële bijzettafels zien er dan ook ruig en ongepolijst uit, met veel metaal, degelijke houten bladen en soms zelfs marmer en beton.

Een wereld aan industriële bijzettafels

Onze trendscouts zijn voor jou de hele wereld over getrokken op zoek naar de meest bijzondere industrial bijzettafels. En die hebben ze gevonden! Wat dacht je bijvoorbeeld van een ruige bijzettafel van wereldwijde trensetter Kare Design? Liever iets van eigen bodem? Dan heb je ook ruim de keuze uit stoere tafeltjes van merken als Brix, Meer Design en Eleonora!

Meer voor je industriële interieur

Een industriële tafel kun je mooi combineren met bijvoorbeeld een Scandinavisch of urban jungle interieur. Dat ruige randje geeft deze stijlen nog net ietsje meer cachet. Wil je nog wat extra industriële smaak toevoegen? Dan hebben we bij Rebel House ook authentieke industriële lampen, grotere tafels of een prachtige leren bank voor je.

Industriële bijzettafel online kopen bij Rebel House

Ben je helemaal wild geworden van onze collectie? En wil je jouw uitgekozen industriële bijzettafel zo snel mogelijk in huis hebben staan pronken? Bestel hem dan nu bij Rebel House! Vanaf € 50,- bezorgen we je tafeltje dan helemaal gratis bij jou thuis. Betalen kan direct, maar ook in termijnen of achteraf. En heb je op het later moment toch je bedenkingen? Dan kun je tot 90 dagen de tafel retour sturen.