Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Eetkamerstoelen

Er zijn weinig meubels die je maaltijden zo lekker later smaken als industriële eetkamerstoelen. Want hoe heerlijk is het om te eten op de meest comfortabele stoelen met een ruig randje? Of je nu alleen een diepvriesmaaltijd nuttigt of een avond lang geniet van zelfgemaakte culinaire hoogstandjes met vrienden of familie: je zit zo stijlvol als een koning. Laat je dus inspireren door onze collectie en bestel direct om je stoelen gratis te laten thuisbezorgen!

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stoere en comfortabele industriële eettafelstoelen

Met bijzondere kruiden en exotische specerijen breng je de maaltijd op smaak. Eettafelstoelen zijn wat dat betreft net als kruiden: je brengt er heerlijk je interieur mee op smaak. Hou jij van puur, ongepolijst, strak en een tikkeltje ruw? Dan zullen onze industriële eetstoelen wonderen doen in jouw interieur. Ga bijvoorbeeld voor een prachtige cognackleurige lederen stoel met ranke metalen pootjes van Dutchbone. Of wat dacht je van een eigenzinnige stoel uit de wereld van Kare? De keuze is aan jou!

Eetkamerstoelen in de industriële stijl

Industriële stoelen herken je meteen aan de uitstraling die perfect aansluit bij de meer algemene industriële woontrend. Deze is ontstaan nadat veel oude fabriekspanden en pakhuizen een nieuw leven kregen als wooncomplex. Doordat details als pijpleidingen, hoge kozijnen en gemetselde muren intact en zichtbaar werden gelaten, ontstonden woningen die een 19e-eeuwse authenticiteit ademen. Deze vibe werd een stijl en nu koop je dus ook stoelen in deze stijl: ruw, stoer en (h)eerlijk!

Alles voor je industriële interieur

Bij Rebel House hebben we alles voor je hele interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een matchende industriële tafel voor bij je stoelen? Heb je al een tafel, maar wil je toch wat meer fabriekssfeer in huis halen? Ga dan sowieso voor industriële verlichting of giet een sausje van stoere metalen bijzettafeltjes over je interieur. Je ogen zullen er van smullen!

Industriële eetkamerstoel online kopen bij Rebel House

Jouw nieuwe industriële eetkamerstoelen koop je online bij Rebel House. Met een collectie met duizenden trendy meubels en woonaccessoires hebben we alles in huis om jou thuis te laten voelen in jouw woning. Ook profiteer je bij iedere bestelling van al onze voordelen. Zo mag je zelf bepalen of je achteraf, in termijnen of direct betaalt. Ook krijg je maar liefst 90 dagen retourrecht. En de bezorging van je stoelen? Die is helemaal gratis!