Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Eettafels

Heb jij het ook helemaal gehad met saaie interieurs? Doe dan mee met de industriële revolutie en haal één van onze robuuste industriële eettafels in huis. Het zijn pronkstukken, eyecatchers en regelrechte interieurstatements in één. Bovendien zijn ze zo stevig als een 19e-eeuwse fabriek en zullen al je maaltijden beter smaken! Bekijk hieronder onze spraakmakende collectie, bestel, laat gratis thuisbezorgen en spice up your interior!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Robuuste eettafels in de industriële stijl

Weet je nog, vroeger? Toen het gras nog groen was, alle spullen nog tientallen jaren meegingen en techniek nog iets was wat lawaai maakte? Met industriële meubelstukken als een eettafel breng je die tijd weer tot leven. De robuuste constructies, vaak uit woest metaal en oersterk massief hout, garanderen een extreem lange levensduur. En de ongepolijste en eerlijke uitstraling zorgen ervoor dat je interieur zal stralen van authenticiteit. Dat is lekker thuiskomen!

Industriële eettafels in jouw rebelse smaak

Bij Rebel House hebben we meer dan honderd verschillende tafels met industriële look in het assortiment. Je hoeft dus niet te kiezen tussen een tafel die qua afwerking precies aan je smaak voldoet en een die precies groot genoeg is. We hebben de meest eigenzinnige ronde eettafels, maar ook klassieke rechthoekige en zelfs trendy ovalen modellen. Welke kies jij?  

Heel veel industrieel

Stoommachines hebben we helaas niet, maar voor de rest vind je bij Rebel House werkelijk alles om je industriële interieur compleet te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een set heerlijk comfortabele industriële eetkamerstoelen voor bij je tafel? Of een stoere metalen hanglamp voor erboven? Ga lekker los!

Industriële eettafel online kopen bij Rebel House

Jouw industriële revolutie begint bij Rebel House. Wij zien het als onze missie om al die saaie Nederlandse woonkamers lekker op z’n kop te zetten. Hoe? Met trendy meubels en woonaccessoires van de meest spraakmakende internationale interieurmerken en de beste service. Zo bezorgen we alle bestellingen vanaf € 50,- helemaal gratis, mag je ook achteraf of in termijnen betalen, en krijg je standaard 90 dagen bedenktijd.