Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Hanglampen

Wil jij je interieur een ruige en ongepolijste stijlinjectie geven? Dan kun je bijna niet om industriële hanglampen heen! Met stoere industriële verlichting aan je plafond haal je een flinke dosis authenticiteit en karakter in huis. Ga bijvoorbeeld voor een mat gegalvaniseerde fabriekslamp of een robuuste ijzeren kooilamp. Of één van de vele andere pareltjes uit onze collectie! Bestel direct en laat je lamp gratis thuisbezorgen (vanaf € 50,-)!

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Industriële hanglampen vertellen een verhaal

Bij de industriële stijl draait alles om het zichtbaar maken van het verleden. Industriële verlichting werpt zijn licht dus niet alleen op jouw interieur, maar ook op de geschiedenis van de industrie. Lampen in deze stijl zijn net zo vormgegeven als de lampen in de fabrieken in de 19e en begin 20e eeuw. Het robuuste ontwerp was toen puur functioneel. Het moest de lichtbron en daarmee de arbeiders beschermen tegen het geweld van de machines. Nu is dat natuurlijk niet meer nodig, maar het ziet er wel verdomd ruig uit!

Hanglampen in de industriële stijl

Een fabriekslamp herken je meteen aan de ruige en robuuste uitstraling. Je ziet dan ook veel designs met metalen als aluminium, gietijzer en gepoedercoate of gegalvaniseerde lampenkappen. Ook hout is typisch industrieel, net als de ruwe afwerking met bijvoorbeeld zichtbare stroomdraden. Wij hebben industriële plafondlampen van spraakmakende interieurmerken als Zuiver, Meer Design en Kare Design. Kijk lekker rond en laat je inspireren!

Industriële hanglamp boven de eettafel

Heb je al een industriële eettafel of ben je ernaar op zoek? Dan kun je het plaatje helemaal af maken door er een machtige fabriekslamp boven te hangen. Maar ook als de rest van je woning meer landelijk of als een urban jungle is ingericht, doet een stoere hanglamp wonderen. De ruige uitstraling van zo’n lamp contrasteert namelijk mooi met de meer harmonische, natuurlijke elementen in je interieur.

Industriële hanglamp online kopen bij Rebel House

Jouw nieuwe industriële hanglamp bestel je heel eenvoudig en veilig online via Rebel House. Na je bestelling bezorgen we je nieuwe lamp helemaal gratis (vanaf € 50,-) bij jou thuis. Je krijgt dan ook nog maar liefst 90 dagen bedenktijd en mag zelf bepalen of je achteraf, in termijnen of direct betaalt!