Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele kasten

Industriële kasten van Rebel House zijn uitstekende opbergruimtes. Zet de kast bijvoorbeeld neer in de eetkamer, de woonkamer of studeerkamer. Je hebt alle vrijheid om een verscheidenheid aan dingen op te bergen in deze opbergkasten. Denk hierbij aan apparaten, keukengerei, boeken, gereedschap, spelletjes en kaarsen. De industriële kasten hebben een stoere look en geven je interieur een eigentijdse en trendy uitstraling.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Industriële kasten

Met een van de kasten uit onze collectie maak je maximaal gebruik van iedere ruimte. Teveel spullen zorgt sneller voor een rommelig geheel. De kasten zorgen ervoor dat deze spullen niet altijd in het zicht blijven. Heb je een bijzonder kunstwerk, een tof fotoalbum of een speciaal souvenir? Kies dan voor een kast met open vakken, zodat je je meest waardevolle spullen toch een prominente plek kunt geven in huis. Er zijn ook veel extra opbergruimtes in de kast die die je kunnen helpen om je kamer goed te onderhouden en altijd rommelvrij te houden

Industriële kasten in jouw interieur

De kasten uit de collectie vormen onderdeel van de vele woonstijlen uit ons assortiment. Een paar woonstijlen die je zeker zullen aanspreken zijn Grand Glamour, Modern Chic, Pink Blush, Raw Industrial en Retro Revival. Iedere kast zorgt voor een luxe uitstraling en laat de ruimte er schoner en eleganter uitzien. Ook is ieder model gebouwd met hoogwaardige materialen voor een afgewerkt product waardoor ze lang meegaan.

Industriële kasten bij Rebel House

Meubels kopen online is natuurlijk net even wat spannender vergeleken met een bezoek aan de fysieke winkel. Is het meubelstuk wel naar wens? Komt de kleur overeen met wat je in gedachten had? En past het wel bij de rest van je interieur? Je bent zeker van 90 dagen retourtermijn, we zorgen voor een eigen bezorgservice voor grote meubels, je maakt gebruik van gratis verzending vanaf 50 euro en voor- achteraf en in termijnen betalen.