Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Klokken

Een grote klok in de inkomhal of boven de open haard mogen dan wel een ouderwetse vorm van decoratie lijken, steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning met een dergelijke klok te versieren! Industriële klokken dienen immers lang niet meer enkel een functioneel doel: ze voegen ook waarde toe aan de look en feel van de woning.

Bij Rebel House kan je hoe dan ook rekenen op een breed gamma aan industriële klokken. Maar waarom zou je nu voor kwaliteit moeten kiezen, en wat kan een dergelijke klok doen voor jouw woning?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Industriële klokken

Industriële klokken dragen bij tot de algemene look van jouw woning: een kleine klok met klassiek ontwerp boven de open haard of zelfs een grote staande klok als blikvanger in de inkomhal, het zijn slechts enkele voorbeelden van mogelijke toepassingen.

Vooral in en industriële stijl past een dergelijke vorm van decoratie, juist vanwege het unieke design. Het gebruik van eikenhout en gietijzer en tijdloze designs maken een hangklok of staande klok in deze stijl de ideale aanvulling voor jouw interieur.

Bij Rebel House vind je dan ook tal van mogelijkheden: van kleine klokken die je boven het aanrecht kunt hangen tot grotere modellen die extra oud ogen dankzij het gebruik van gietijzer, er zijn geen grenzen!

Industriële klokken voor jouw interieur

Als je jouw woning goed wilt inrichten, dan is het natuurlijk ook van belang dat je aandacht besteedt aan belangrijke factoren zoals de prijs, de afmetingen en de stijl van de decoratie. Bij de keuze voor een klok is dat niet anders: op basis van jouw budget, jouw voorkeuren qua design en look en andere factoren vind je binnen het aanbod van Rebel House snel precies de klok die je nodig hebt om jouw interieur een extra dimensie te geven. Van Raw Industrial tot Pure Minimal en Street Pop, zowat elke stijl kan baten bij een industriële klok!

Industriële klokken bij Rebel House

Rebel House biedt een breed gamma aan klokken, maar nog veel meer: gratis verzending vanaf 50 euro, 90 dagen retourtermijn, betaling vooraf achteraf of in termijnen en een eigen bezorgservice voor grote meubels. Kortom, alles wat je nodig hebt om jouw industriële interieur snel mooi in te richten!