Industriele Krukken

Niets gaat boven een stijlvolle, stoere industriële kruk om jouw keuken, woonkamer of bureau prachtig af te werken! Rebel House beseft dat maar al te goed, en bied je dan ook een uitgebreid gamma aan industriële krukken voor elk interieur. De industriële woonstijl is zeker en vast aan een opmars bezig, en steeds meer mensen beseffen dat zo'n interieur tal van voordelen biedt. Niet alleen voelt een industriële woning gezellig aan, ook ben je zeker van duurzaam meubilair en een strakke, doch natuurlijke look. Ook industriële krukken dragen bij tot deze uitstraling, en Rebel House kan je alvast helpen om het beste model te vinden!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Industriële krukken in jouw interieur

Er is vaak echter nogal wat voor nodig om precies de goede meubelstukken te vinden voor jouw interieur. En dat is bij industriële barkrukken niet anders! Afhankelijk van jouw sub-stijl, of het nu gaat om Classic Baroque, Raw Industrial of Pure Minimal, moet je immers om bepaalde factoren letten. Welk materiaal vormt de basis van jouw inrichting? Wil je hier en daar een accentje in het interieur verwerken, of houd je alles liever zo eenvoudig mogelijk? Vragen die een duidelijk antwoord behoeven en Rebel House kan je daarbij helpen!

Industriële krukken bij Rebel House

Bij Rebel House geniet je naast prachtige industriële krukken ook van een gratis verzending vanaf 50 euro, een 90 dagen retourtermijn en betaling vooraf achteraf of in termijnen. Ten slotte kan je zelfs gebruik maken van een eigen bezorgservice voor grote meubels om jouw industriële woning nog vlotter in te richten!