Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Kussens

Prachtige kussens zijn méér dan gewoon een handige accessoires om je inrichting af te werken. Ze maken een belangrijk deel uit van het interieur op zich, en het is dan ook de moeite waard om zoek te gaan naar kussens waar je je goed bij voelt! Bij Rebel House vind je tal van industriële kussens, voor eender welk interieur. De zoektocht naar de beste oplossing is echter niet bepaald gemakkelijk. Gelukkig kunnen het advies én het uitgebreide aanbod van een specialist je helpen!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Industriële kussens

Industriële kussens beschikken over alle typische kenmerken van de industriële stijl: een natuurlijke, rustgevende en toch stoere look, een comfortabel design en het gebruik van natuurlijke materialen. Dergelijke kussens zijn de perfecte afwerking voor je salon of een andere zetel of zitbank in de woonkamer. Van kleine kussentjes in het bordeaux-rood tot standaard groene kussens met unieke patronen, alles is mogelijk als je je industriële kussens bij een speciaalzaak als Rebel House koopt. Op die manier fungeren je nieuwe kussens niet enkel als hulpmiddel om comfortabel te zitten, maar zetten ze de huidige look en feel van je interieur ook nog eens extra in de verf!

Industriële kussens in jouw interieur

Wil je de beste industriële kussens vinden voor jouw woning? Laat je dan helpen door Rebel House! Naast een breed gamma aan mogelijkheden voor eender welke inrichting - van Rural Living tot Modern Chic en Classic Colonial - kan je ook rekenen op gedegen advies bij de zoektocht naar de beste kussens. Welk budget heb je beschikbaar, hoe ziet je huidige salon eruit en welk effect wil je nastreven met de decoratie? Allemaal vragen waar Rebel House je kan helpen een antwoord op te zoeken, zodat je snel de perfecte industriële kussens vindt voor jouw salon!

Industriële kussens bij Rebel House

Bij Rebel House profiteer je daarbij van een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels. Ten slotte kan je gebruik maken van de optie om je betaling vooraf achteraf of in termijnen te doen, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij de aankoop van je nieuwe kussens!