Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Lampen

Op zoek naar de ideale verlichting? Ga dan voor industriële lampen! Trendy, stoer, authentiek en o zo eigenzinnig: met een industriële stijl lamp of een fabriekslamp haal je zoveel meer in huis dan een lichtbron. Bekijk onze collectie vol prachtige lampen met veel metaal, beton en zelfs hout. We hebben hanglampen, staande lampen, wandlampen en tafellampjes. Bestel direct om je nieuwe lamp gratis (vanaf € 50,-) en met de snelheid van het licht te laten thuisbezorgen!

43 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Industriële lampen – Meer dan verlichting

Weinig woonitems staan zo bol van historie als een industriële lamp. De lampen zijn immers net zo vormgegeven als de lampen ten tijde van de industriële revolutie en het begin van de 20e eeuw. Die lampen van toen moesten vooral veilig zijn, en voldoende licht geven. Daarom zag je grote gloeilampen, of zelfs gaslampen, met een stevige metalen constructie, om de lamp goed te kunnen beschermen. De industriële verlichting van tegenwoordig is helemaal in diezelfde stijl ontworpen. Plaats ze in je woning en je krijgt direct de sfeer van een oude fabriekshal. Machtig!

Industriële staande lampen, hanglampen en wandlampen

Lampen met een industriële look doen het natuurlijk geweldig in een industrieel interieur. Maar ook in een landelijke of urban jungle ingerichte woning kunnen dit soort lampen goed werken, omdat de ruige vormen en materialen mooi contrasteren met het natuurlijke. Bepaal de sfeer van een deel van je woning bijvoorbeeld met een fabriekslamp als hanglamp. Heb je een gemetselde of betonnen muur? Dan is het totally industrial door er een ruige staande lamp op te laten schijnen, of te werken met subtiele industriële wandlampjes.

Industriële lamp op je eettafel

Ook in de rest van je woning kun je naar hartenlust combineren. Wat te denken van een pittige massief houten eettafel met stoelen uit massief staal en cognac gekleurde leren bekleding? En dan een metalen kooi met donkergele lichtbron erop? Om je vingers bij af te likken!

Industriële lamp online kopen bij Rebel House

Wil jij je nieuwe verlichting zo snel mogelijk in huis hebben? Bestel dan zo snel mogelijk je industriële lamp online bij Rebel House! Betalen mag achteraf of in termijnen, en je krijgt maar liefst 90 dagen bedenktijd. Bovendien is de bezorging helemaal gratis vanaf € 50,-!