Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Meubels

Een industrieel interieur is tegenwoordig helemaal trendy. Bij Rebel House vind je verschillende meubels en woonaccessoires binnen deze stijl. De industriële woonstijl is een geval apart en dat heeft vooral te maken met de kleur- en designkeuzes die je maakt als je je woning op deze manier inricht. Rebel House beseft dat deze woonstijl heel wat te bieden heeft en beschikt dan ook over een breed gamma aan industriële meubels. Wat zijn de mogelijkheden nu zoal en wat kan je verwachten van de service van Rebel House? Hieronder krijg je een antwoord op deze vragen!

71 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Industriële woonstijl in jouw interieur

Of je nu een nieuwe boekenkast in je thuiskantoor nodig hebt of je woonkamer nog niet helemaal af is en wat woonaccessoires kan gebruiken, de industriële woonstijl bij Rebel House geeft jou genoeg keuze. Ben je nog op zoek naar een eyecatcher voor je woonkamer? Laat je dan helpen door Rebel House. Er zijn heel wat mogelijkheden, waaronder een strakke, robuuste kast met schappen bovenaan een kastdeuren onderaan. Hiermee creëer je in korte tijd een traditionele Classic Colonial look.

Ook andere stijlen, waaronder Raw Indsutrial, behoren tot het aanbod. Hierbij zijn vooral de donkere kleuren en het gebruik van gietijzeren elementen of afwerkingen opvallend. Ten slotte vind je binnen de Circus Baroque reeks heel wat industriële meubels en woonaccessoires met een houten basis, die daardoor dus ook een iets natuurlijkere uitstraling hebben. Meer dan genoeg mogelijkheden dus bij Rebel House!

Industriële woonstijl bij Rebel House

Als je je industriële boekenkast bij Rebel House koopt, dan krijg je daarbij ook een uitstekende service. Zo is het mogelijk om je betaling vooraf achteraf of in termijnen te doen en kan je gebruik maken van een 90 dagen retourtermijn. Beschik je zelf niet over de middelen beschikt om je kast op te halen, laat je dan zeker helpen door de eigen bezorgservice voor grote meubels. Ten slotte bespaar je bij Rebel House heel wat geld dankzij de gratis verzending vanaf 50 euro. Meer dan genoeg redenen dus om je nieuwe industriële boekenkast bij jouw meubelzaak te kopen!