Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Nachtkastjes

Ook al vormt het bed het middelpunt van de slaapkamer, het is minstens zo belangrijk om ook aan de rest van de ruimte te denken. Heb je bijvoorbeeld ook al eens gedacht aan industriële nachtkastjes? Dit zijn een van de weinig andere meubels die een slaapkamer helemaal compleet maken. Je zorgt ervoor dat je slaapkamer opgeruimder en schoner is en hebt genoeg ruimte voor bijvoorbeeld je smartphone, een goed boek en je nachtlampje. Nachtkastjes helpen je om sneller naar de items te reiken zonder uit bed te komen. Het is een van de meest functionele meubelstukken die je in huis kunt hebben.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Industriële nachtkastjes

De industriële nachtkastjes van Rebel House zijn verkrijgbaar met een en meerdere lades. Houd bij het kiezen van een nachtkastje rekening met de grootte en inrichting van de slaapkamer en natuurlijk je persoonlijke smaak. En waar wil je het nachtkastje voor gebruiken? Leg je er graag een boek neer of wellicht wil je belangrijke medicatie veilig op kunnen bergen.

Industriële nachtkastjes in jouw interieur

Voor welk nachtkastje je ook kies, het model past perfect binnen een van onze vele woonstijlen. Hierdoor is de kans groot dat je favoriete model perfect aansluit op de Rural Living, Urban Jungle, Classic Colonial of de Street Pop stijl. De inrichting van het nachtkastje is natuurlijk erg makkelijk. Het kan binnen een paar seconden worden gedaan met items die in je huis beschikbaar zijn.

Industriële nachtkastjes bij Rebel House

Een van de grootste voordelen om te kiezen voor een van de industriële nachtkastjes, is de 90 dagen retourtermijn. Ook profiteer je van gratis verzending vanaf 50 euro, een eigen bezorgservice voor grote meubels en betaling vooraf achteraf of in termijnen. Voor advies op maat of voor meer informatie kun je een e-mail sturen of bellen met een van onze collega’s.