Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Salontafels

Wil je jouw interieur injecteren met een flinke dosis pit? Dan kunnen we je onze collectie industriële salontafels van harte aanbevelen! Stuk voor stuk machtige stukken huisraad die direct alle aandacht opeisen. We hebben de meest robuuste en pittige tafeltjes van trendy merken als Kare, Meer Design en Eleonora. Welke kies jij? Bestel direct om je nieuwe salontafel gratis te laten bezorgen en spice up your interior!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Robuuste salontafels met industriële look

De industriële stijl is één van de meest populaire woonstijlen van dit moment, en terecht! Een huis wat op deze manier is ingericht brengt de industriële geschiedenis weer tot leven. In zo’n huis zie je veel minimaal afgewerkte details, zoals buizen, draagconstructies en niet gepleisterde muren, zodat de bakstenen of het beton zichtbaar zijn. Dat geeft een heel authentieke en rauwe uitstraling. Meubels die hier perfect bijpassen zijn bijvoorbeeld robuuste salontafels met een oerdegelijke metalen onderstel en een massief houten (of van steen!) tafelblad.

Industriële salontafels in alle soorten

We hebben de stoerste en meest stijlvolle salontafeltjes uit binnen- en buitenland voor je samengebracht. Bij Rebel House heb je dan ook keuze uit tientallen verschillende modellen salontafels met die echte, authentieke industriële look. Ga bijvoorbeeld voor een ruige tafel van eigen bodem van een merk als By-Boo of Eleonora. Heb je het liever wat exotischer? Wat dacht je dan van een Kare salontafel?

Alles voor je industriële interieur

Eén salontafel maakt nog geen interieur, maar niet getreurd: in onze webshop vind je alles om jouw interieur helemaal industrieel in te richten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk comfortabele industriële bank of fauteuil voor naast je tafeltje? Of wat eigenzinnige industriële verlichting? Je koopt het bij Rebel House!

Industriële salontafel online kopen bij Rebel House

Rebel House is dé online woonwinkel voor wie met smaak en allure durft te wonen. Dat mag duidelijk zijn als je onze collectie hebt gezien! En wist je dat we alles wat je bij ons bestelt helemaal gratis bij je thuisbezorgen vanaf € 50,-? En dat je zelf mag bepalen of je direct, achteraf of in termijnen betaalt? En dat altijd tot wel 90 dagen bedenktijd van ons krijgt? Dus koop hier je industriële salontafel en spice up your interior!