Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Schilderijen

Vind je het belangrijk om precies de goede decoratie in jouw interieur te verwerken? Dan mogen industriële schilderijen zeker niet ontbreken! Een schilderij helpt niet alleen om je woonkamer, inkomhal of keuken een exclusieve look te geven - ook biedt het het interessante voordeel dat je er kale of saaie muren een beetje mee kunt opfleuren! Rebel House is dé speciaalzaak op het vlak van industriële inrichtingen, en helpt je dan ook om jouw interieur nét dat beetje meer te geven, met een leuk industrieel schilderij!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Industriële schilderijen

Industriële schilderijen vallen meteen op door hun unieke design, klassevolle look en relatief eenvoudige frame. Hoewel er natuurlijk geen regels zijn (schilderijen zijn nog altijd een persoonlijke creatie van de artiest in kwestie), is het wel belangrijk om de typische kenmerken van de industriële stijl ook in je decoratie te zoeken. Het gebruik van natuurlijke en warme kleuren, een stoer en ietwat zwaar karakter en een robuust design zijn typerend voor deze woonstijl. Wil je de beste industriële schilderijen vinden die bij de rest van je inrichting passen? Vertrouw dan op Rebel House!

Industriële schilderijen in jouw interieur

Hoewel de zoektocht naar een mooi schilderij in haast alle opzichten een persoonlijke zaak is, kan het toch helpen als je een beetje een zicht hebt op de mogelijkheden qua design en feel. Bij Rebel House kan je op basis van woonstijl zoeken naar de beste schilderijen, zodat ook de decoratie van je woning bijdraagt tot het geheel. Van minimalistische schilderijen voor een Pure Minimal look tot eerder creatieve en experimentele variaties die dan weer perfecte passen in een Urban Jungle of Modern Chic interieur, alles is mogelijk. Ontdek het uitgebreide aanbod en geniet van tijdloze, klassiek industriële decoratie in huis!

Industriële schilderijen bij Rebel House

Om nog méér van je nieuwe industrieel schilderijen te genieten, biedt Rebel House je ook de mogelijkheid op betaling vooraf achteraf of in termijnen, een 90 dagen retourtermijn en een gratis verzending vanaf 50 euro. Daarbij kan je dankzij de eigen bezorgservice voor grote meubels nog sneller je industriële woning prachtig inrichten!