Industriele Schoenenkasten

Schoenen kun je nooit genoeg hebben, toch? Het is een gezegde die we allemaal al wel eens voorbij hebben horen komen. Maar als je sneakercollectie of loafercollectie steeds maar groter wordt, wordt het ook tijd om na te gaan denken over de opbergmogelijkheden. Je wilt immers niet dat je kledingruimte wordt gedomineerd door je schoenen. Industriële schoenenkasten van Rebel House bieden dan de ideale uitkomst.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Industriële schoenenkasten

Industriële schoenenkasten zijn de ideale accessoires die veel waarde bieden voor je zuurverdiende geld. Woon je samen met je partner, met vrienden of het hele gezin, dan zorg je er met een schoenenkast voor dat de vloer schoon blijft. Vieze voetbalschoenen, natte wandelschoenen of je dagelijkse sneakers geef je een plekje in de hal of bij de achterdeur. Vuil over het tapijt zorgt namelijk niet alleen voor vlekken, maar ook voor allergenen die problemen zouden kunnen veroorzaken voor huisdieren of familieleden die vatbaar zijn voor astma of allergieën.

Industriële schoenenkasten in jouw interieur

Je schoenen blijven in de beste staat als je kiest voor een van onze schoenenkasten. Ieder model pas perfect binnen een van onze woonstijlen, zoals Retro Revival, Rural Living, Urban Jungle en Classic Colonial. Natte schoenen in een rommelige kast gooien kan immers leiden tot onaangename geuren en schimmel. Uiteindelijk betaalt het installeren van een schoenenrek zichzelf terug door je schoenen er zo goed mogelijk uit te laten zien.

Industriële schoenenkasten bij Rebel House

Heb je een schoenenkast uit de collectie gezien die je graag wilt bestellen? We maken gebruik van een eigen bezorgservice voor grote meubels. Ook profiteer je van gratis verzending vanaf 50 euro, betaling vooraf achteraf of in termijnen en niet goed, dan heb je recht op 90 dagen retourtermijn. Uiteraard helpt onze behulpzame klantenservice je bij vragen graag verder per mail of telefoon.