Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Stoelen

Zit jij graag goed? Dan zit je goed bij Rebel House! Wat dacht je van onze eigenzinnige en o zo comfortabele industriële stoelen? Of je nu op zoek bent naar stoere eetkamerstoelen of een aangename fauteuil met een ruig randje, hier vind je het meest rebelse dat er op industrieel zitgenot te krijgen is. Bekijk hieronder onze verrassende collectie en bestel direct om jouw bestelling razendsnel en helemaal gratis te laten thuisbezorgen!

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stoere en comfortabele stoelen met industriële look

Bij Rebel House zijn we helemaal gek op de industriële stijl. En niet alleen omdat het hip en trendy is. Industrieel staat namelijk voor authenticiteit: voor jezelf durven zijn. En voor een pure en ongepolijste manier van wonen, met eerlijke materialen zoals hout, metaal en leer. Daarmee passen de stoelen met een ruige en stoere uitstraling perfect bij iemand die weet wat ie wil, niet bang is daarvoor uit te wonen. Bij jou dus, rebel!

Industriële eettafelstoelen en fauteuils

Onze spraakmakende collectie herbergt de meest degelijke en comfortabele stoelen van trendy merken als Kare Design, Eleonora en Meer Design. Ben je op zoek naar een paar industriële leren eetkamerstoelen met cognackleur en metalen onderstel? Of juist een heerlijke vintage mat leren industrial fauteuil om avonden lang heerlijk te genieten van thuiszijn? Kijk lekker rond en laat je inspireren!

Industriële stoelen of barkrukken?

Heel trendy en perfect passend bij een industrieel interieur zijn stoere bartafels. Zet zo’n hoge tafel in de keuken of gebruik hem gewoon als eettafel. Daarbij horen natuurlijk wel hogere stoelen, oftewel barkrukken. En ook die hebben we in jouw favoriete stijl. Bekijk dus eventueel hier onze industriële barkrukken.

Industriële stoel online kopen bij Rebel House

Online een nieuwe industriële stoel kopen doe je veilig en eenvoudig via Rebel House. Wij staan voor wonen zoals je bent. En ben je iemand met pit, flair en een kleurrijk bestaan? Dan mag je interieur dat ook zijn! Bij ons winkel je ook op jouw manier. Je mag je stoel bijvoorbeeld tot 90 dagen gratis retour sturen, we bezorgen gratis en je mag zelf bepalen of je achteraf, direct of in termijnen betaalt!