Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Tafellampen

Op zoek naar een ware eyecatcher voor op tafel of je dressoir? Wat dacht je dan van een stoere industriële tafellamp? Dit soort verlichting doet in alles denken aan een oude fabriekslamp: ruig, authentiek en ongepolijst. Niet voor niets dus dat onze rebelse klanten er gek op zijn! Bekijk hieronder onze collectie en laat je verbazen. Lamp gevonden? Bestel dan direct om hem supersnel gratis (vanaf € 50,-) thuis te laten bezorgen.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Industriële tafellampen zijn meer dan verlichting

Het leuke van de industriële stijl is dat het veel meer is dan alleen een bepaalde look. Industriële meubels en woonaccessoires vertellen namelijk altijd een verhaal. Vooral de industrieel vormgegeven lampen nemen je mee naar de tijd van de industriële revolutie. Je waant je direct in een grote fabriekshal met machtige stoomafblazende machines en je voelt de kracht en de robuustheid van dit alles. Alleen zit je gewoon lekker thuis, te genieten van je lamp!

Tafellampen met industriële look

Een echte industriële tafellamp is makkelijk te herkennen door het stoere en ongepolijste ontwerp. Niks geen subtiliteit of keurig uitziende kapjes met het snoer netjes weggewerkt. Nee, boem! Het snoer is vaak extra opvallend gekleurd of met katoen omwikkeld (zoals bij een strijkijzer). Kapjes kan, maar dan wel van gegalvaniseerd staal. Ook kom je veel andere metalen, hout en zichtbare bouten en moeren tegen. Net als in de echte fabrieken van vroeger!

Meer voor je industriële interieur

Industriële tafellampjes zijn heel mooi te combineren met traditionele woonstijlen, zoals landelijk of interieurs met veel groen. De brute no-nonsense uitstraling contrasteert namelijk mooi met de wat brave natuurlijke uitstraling. Wil je jouw interieur nog ruiger maken? Dan kun je bij Rebel House helemaal los gaan. Koop bijvoorbeeld ook een raw industrial bijzettafeltje voor onder je lamp of ga voor een grote stalen kast!

Industriële tafellamp online kopen bij Rebel House

Een eigenzinnige industriële tafellamp koop je natuurlijk bij de meest eigenzinnige woonwinkel van het internet. En dat is Rebel House! In onze collectie vind je duizenden meubels en woonaccessoires van de meest trendy merken uit binnen- en buitenland. Kijk dus lekker rond en bestel om te profiteren van al onze voordelen, zoals achteraf of in termijnen betalen, gratis verzending vanaf € 50,- en maar liefst 90 dagen retourrecht!