Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Tafels

Stevig stuk huisraad nodig? Dan kun je niet om een industriële tafel heen. En industriële tafels, die hebben we voor je! Wat dacht je van een waanzinnig eigenzinnige salontafel met robuust metalen onderstel? Of anders een ruige eettafel uit massief donker hout? Een bijzettafel? Bartafel? Sidetable? Je vindt het allemaal in onze rebelse webshop. Kijk lekker rond, laat je inspireren en bestel om je tafel direct gratis te laten thuisbezorgen!

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Robuuste tafels in de industriële stijl

Industrieel staat voor robuust, ruig, stoer en ongepolijst. Deze woonstijl past dan ook perfect bij no-nonsense mensen die weten wat ze willen en zich niet laten leiden door de mening van anderen. Materialen die je vaak tegenkomt bij tafels in deze stijl zijn massief en ruig uitziend hout, steen (marmer of beton) en metaal. Veel modellen bestaan uit een mooi gerookt houten tafelblad met daaronder een hoekig metalen onderstel of metalen poten. Dit zijn dan ook tafels die tegen een stootje kunnen!

Industriële tafels – Alle soorten

Of je nu je eethoek, zithoek of dat ene dode hoekje van een industriële smaak wil voorzien, er is altijd wel een tafel die je er als een robuuste saus overheen kunt gieten! Stel je voor dat je vanaf nu altijd kunt eten van een industriële eettafel of bartafel van Kare Design. Of dat er voor altijd een salonfähige salontafel op je staat te wachten tot je weer thuiskomt. Dat dat ene dode hoekje tot leven komt dankzij een bijzondere bijzettafel

Meer voor je industriële interieur

Een tafel met industriële look past natuurlijk mooi in een industrieel interieur, met bakstenen muren, zichtbare constructiebalken en leidingen, industriële stijl lampen en andere meubelstukken in dezelfde stijl. Maar wist je dat je raw industrial tafels ook mooi kunt combineren met een landelijk of modern interieur? Het ongepolijste vormt dan namelijk een mooi contrast met de rest van je inrichting!

Industriële tafel online kopen bij Rebel House

Eigenzinnige pronkstukken als industriële tafels koop je natuurlijk bij Rebel House. Wij zijn dé online woonwinkel voor wie anno nu trendy en met smaak durft te wonen. Bij ons winkel je ook nog eens met tal van rebelse voordelen, zoals gratis verzending vanaf € 50,- en 90 dagen bedenktijd. Betalen mag direct, maar als je liever achteraf of in termijnen betaalt kan dat ook.