Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Wandkasten

Industriële wandkasten zijn een van de belangrijkste vormen van opslag in je woning. En omdat een goede opslag zo belangrijk is, is het erg belangrijk dat je een kast van goede kwaliteit koopt. Als het aankomt op industriële wandkasten, heb je de keuze uit twee mogelijkheden: wand- en onderkasten of open legplanken. Hierdoor is er voor jouw ruimte en je persoonlijke wensen meer dan voldoende keuze.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Industriële wandkasten

Wandkasten met open planken bieden je tal van voordelen. Zo zijn ze natuurlijk goedkoper dan dan het installeren van op maat gemaakte en de wandkasten uit onze collectie bevatten stevige planken voor een scherpe prijs. Hierdoor kun je zonder moeite zowel zware voorwerpen als lichte voorwerpen een mooie plek geven.

Heb je te maken met een kleine ruimte, dan kunnen de wandkasten van Rebel House je keuken, woonkamer of eetkamer groter, luchtiger en opener doen lijken. Houd er wel rekening mee dat je de kast georganiseerd blijft houden. Vooral wandkasten met doorkijk zijn niet altijd even makkelijk om rommel te verbergen. Je kunt kleuraccenten toevoegen met vazen, dessertborden, koffiemokken of andere accentstukken.

Industriële wandkasten in jouw interieur

De industriële wandkasten zijn een opvallende manier om het uiterlijk van je keuken aan te passen. Kies bijvoorbeeld voor een wandkast uit de Grand Glamour, Modern Chic, Pink Blush, Raw Industrial of de Retro Revival collectie. Tip! Bekijk ook eens de rest van de collectie en ontdek wel meubelstukken perfect matchen met jouw favoriete wandkast.

Industriële wandkasten bij Rebel House

Kies je ervoor om de wandkast online te kopen? Dan kun je kiezen voor een betaling vooraf achteraf of in termijnen, een eigen bezorgservice voor grote meubels en je profiteert van gratis verzending vanaf 50 euro. Ook kun je gebruikmaken van de 90 dagen retourtermijn.