Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Wandplanken

Ben je een échte fan van de industriële woonstijl? Dan is het erg belangrijk om de juiste keuzes te maken op het vlak van meubilair én decoratie! Industriële wandplanken geven je de kans om jouw eigen interieur een unieke, gezellige look te geven - en tegelijkertijd trouw te blijven aan de industriële stijl. Een van de beste vormen van decoratie voor een dergelijke inrichting, zijn industriële wandplanken van bij Rebel House. Hieronder lees je meer!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Industriële wandplanken

Wandplanken zijn een leuke accessoire voor eender welke stijl, maar vooral de industriële modellen kunnen heel wat mensen bekoren. De industriële stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren, en eenvoudige maar toch moderne designs. Wandplanken in deze stijl passen dan ook perfect als extraatje in de woonkamer, keuken of slaapkamer.

Daarbij bieden industriële wandplanken ook een functioneel voordeel. Je kan er bijvoorbeeld andere accessoires en decoratie, zoals plantjes en bloemen, op plaatsen. Kadertjes en andere leuke hebbedingetjes en gadgets staan eveneens mooi op een dergelijke wandplank!

Industriële wandplanken voor jouw interieur

Industriële wandplanken zijn er met tien in een dozijn, maar dat maakt het vaak juist ingewikkeld om precies de beste oplossing voor jouw interieur te vinden. Een eikenhouten wandplank in industriële stijl past perfect bij een Circus Baroque look, terwijl je voor een Urban Jungle of Rural Living dan weer best een lichtere houtsoort kiest. Hoe dan ook draagt een wandplank bij tot de uiteindelijke look en feel van jouw interieur. Zeker als je vertrouwt op het aanbod én de service van een speciaalzaak als Rebel House!

Industriële wandplanken bij Rebel House

Bij Rebel House je industriële wandplank kopen, dat staat gelijk aan kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarbij profiteer je ook van een gratis verzending vanaf 50 euro en een 90 dagen retourtermijn op je wandplank. De mogelijkheid op betaling vooraf achteraf of in termijnen en de beschikbaarheid van een eigen bezorgservice voor grote meubels maken de service van Rebel House, jouw speciaalzaak voor industriële wandplanken, ten slotte helemaal compleet!