Industriele Wijnkasten

Ben je een fervent wijnverzamelaar en zoek je naar een kosteneffectieve opslagoplossing voor je wijncollectie? Of staat er binnenkort een etentje op de planning en wil je een keer goed uitpakken met een leuke wijnproeverij? In beide gevallen zou je moeten overwegen om een van de industriële wijnkasten te bestelen. Wijnkasten bieden een veilige haven voor de opslag van je wijnen en je organiseert iedere fles eenvoudig en snel.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Industriële wijnkasten in jouw interieur

Doordat er een compartiment vrij is voor iedere fles, blijft deze altijd mooi in de wijnkast liggen. Qua esthetiek zijn de meeste wijnkasten verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat er ook voor jouw smaak meer dan genoeg keuze is. Daarnaast hebben veel wijnkasten ook een aantal handige glaswerkrekken, waar je veilig en mooi je wijnglazen naast je wijncollectie kunt uitstallen. Een ander speciaal kenmerk van wijnkasten zijn de ingebouwde laden waarin u extra wijnaccessoires kunt opbergen, zoals wijnflesopeners, wijnkragen, extra kurken en zelfs wijntijdschriften.

Makkelijk te combineren met de verschillende meubelstijlen van Rebel House

Kijk eens een keer goed rond in je interieur. Wellicht is je bank toe aan vervanging, je denkt eraan om een ander tv-meubel aan te schaffen of de eetkamer een update te geven. De industriële wijnkasten zijn te combineren met de verschillende meubelstijlen van Rebel House. Denk hierbij aan de stijlen Pink Blush, Raw Industrial, Retro Revival, Rural Living en Urban Jungle.

Industriële wijnkasten bij Rebel House

Kies je ervoor om je industriële wijnkast te bestellen bij Rebel House, dan profiteer je automatisch van verschillende voordelen. Zo heb je 90 dagen retourtermijn, we hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels, je profiteert van gratis verzending vanaf 50 euro en een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Vragen? We helpen je graag verder als je contact met ons opneemt.