Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Industriele Woonaccessoires

Voeg wat mooie en sfeervolle items toe aan jouw inrichting en bekijk eens de originele woonaccessoires van Rebel House! Je vindt hier een uitgebreide collectie prachtige accessoires om jouw persoonlijke stijl vorm te geven. Voor een industriële woonstijl kun je hier terecht voor mooie items die jouw industriële woninginrichting helemaal tot leven brengen.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Industriële woonaccessoires

Voor de finishing touch in jouw interieur gebruik je de mooie, industriële woonaccessoires van Rebel House. Hiermee maak je snel een industriële inrichting compleet en kun je deze trendy woonstijl gemakkelijk in jouw hele huis doorvoeren. De trend van dit moment wordt bepaald door het gebruik van materialen zoals hout en metaal. De industriële woonaccessoires in de collectie van Rebel House passen uitstekend bij de mooie, strakke afwerking en de zwarte poedercoating van het metaal die karakteristiek zijn voor een industriële woninginrichting. Ze geven een leuke twist aan jouw decoratie in huis en zijn geschikt voor verschillende woonstijlen zoals Pure Minimal, Raw Industrial en Urban Jungle.

Industriële woonaccessoires in jouw interieur

Zo zijn er strak vorm gegeven items die beslist van toegevoegde waarde zijn bij een styling van jouw woning met die zo kenmerkende robuuste look. Wat dacht je van een stoere kapstok die een echte eyecatcher is in jouw interieur?! Of hippe kandelaars die in het oog springen en jouw vertrek net dat beetje extra geven? Zorg voor een verrassende decoratie met unieke vazen en schalen die meteen voor meer sfeer in huis zorgen! Maak het geheel verder af met opvallende kussens voor die stoere look in passende kleuren die jij mooi vindt. Met de verrassend mooie woonaccessoires van Rebel House die passen bij een industriële uitstraling kom je snel tot een strakke afwerking.

Industriële woonaccessoires bij Rebel House

Met de trendy spulletjes uit onze unieke en verschillende collecties geef je gemakkelijk een eigen invulling aan de industriële inrichting van jouw woning. Laat je inspireren door onze zorgvuldig samengestelde collecties voor een stijlvolle, industriële inrichting en creëer zo jouw eigen woonstijl! Kopen bij Rebel House geeft je de garantie dat je gebruik kunt maken van een 90 dagen retourtermijn en van de eigen bezorgservice voor grote meubels en woonaccessoires. Kies voor een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Mooi meegenomen is de gratis verzending vanaf 50 euro! Bekijk meteen op onze site de unieke industriële woonaccessoires van Rebel House of kom eens langs in onze winkel in Ulft!