Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Klassieke Banken

Klassieke meubels zijn helemaal trendy geworden. Ze zijn helemaal niet meer saai of oubillig. Klassieke banken bijvoorbeeld worden het middelpunt van de woonkamer en pronken zoals ze nog nooit gedaan hebben. Bij Rebel House hebben wij dan ook een zeer uitgebreid gamma aan banken met een klassieke uitstraling. Kies die bank uit die het best in jouw interiuer past!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Klassieke banken

De klassieke banken van Rebel House springen in het oog. Ze zijn een voor een uitgekozen om hun bijzondere uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan de oerklassieke Chesterfields, de velvet chaise longues of de banken met retro vormgevingen. Waar je je klassieke bank ook plaatst, het wordt een echte blikvanger. Combineer de materialen van je bank met de materialen en kleuren van je eetkamerstoelen, je salontafel en je eetkamertafel. Laat ze mooi aansluiten bij overgordijnen en tapijten en je kleedt je woning mooi aan.

Klassieke banken in jouw interieur

Velvet kent een grote heropleving. Wat denk je bijvoorveeld van een roze velvet klassieke bank voor je Pink Blush interieur? Ga je liever de stoere toer op voor je Raw Industrial woning? Inderdaad, een stoere leren bank staat hier perfect! Plaats een opvallende chaise longue in je Grand Glamour woonkamer. En ja, een Chesterfield kan perfect in je Rural Living woning. Je combineert een bank met twee of meerdere fauteuils in dezelfde stijl en kleur of je experimenteert met verschillende vormen, kleuren en materialen. Ook dat kan!

Klassieke banken bij Rebel House

Met een klassieke bank van Rebel House zit je - letterlijk - jaren goed! Wij kiezen enkel klassieke banken van hoge kwaliteit. Maak nu je keuze en bestel. Je krijgt 90 dagen retourtermijn en je hebt recht op gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels komt je klassieke bank aan huis leveren. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen, net zoals jij dit wilt. Weet je nog niet goed welke klassieke bank te kiezen of weet je niet goed hoe je favoriete bank in je woning kan geïntegreerd worden? Vraag het ons gerust, wij geven je advies over de kwaliteit en de stijl van de bank.