Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Klassieke Dressoirs

Een dressoir is meestal een lage kast, nogal breed, met lades en deuren, en wordt hoofdzakelijk in de eetkamer geplaatst. Bij Rebel House geven wij jou de kans om ook eens iets anders te kiezen. Wij hebben bijvoorbeeld ook hogere dressoirs en dressoirs met open vakken. Onze klassieke dressoirs hebben een traditioneel voorkomen en passen bij diverse stijlen.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klassieke dressoirs

Welk klassiek dressoir kies jij uit? Denk bij klassiek vooral aan natuurlijke materialen. Kunststof is uit den boze voor een klassiek dressoir. Hout, messing of metaal kunnen perfect! Naturel hout, donker hout of ook wel zwart afgewerkt hout is perfect voor je klassieke interieur. Al onze klassieke dressoirs hebben een gezellige en huiselijke uitstraling. Zo waren inderdaad de dressoirs vroeger ook. Bij Rebel House houden wij ons hieraan.

Klassieke dressoirs in jouw interieur

Wij zijn dé nummer 1 webshop voor wooninrichting. Onze klassieke dressoirs zijn dan ook talloos. Een Classic Colonial woningrichting kleed je aan met een klassiek dressoir in donker hout. Retro Revival dressoirs vertonen ronde vormen, fijne poten en stralen vooral nostalgie uit. Misschien had je oma ook wel zo'n klassiek dressoir? Voor je Rural Living interieur kies je een klassieke dressoir met veel naturel hout. het mag er best heel landelijk uitzien. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van onze klassieke dressoirs. Ontdek ze nu in onze webshop!

Klassieke dressoirs bij Rebel House

Welke klassieke dressoir kies jij? De keuze is groot bij Rebel House. Kies jij ook voor een bijpassende eetkamertafel en -stoelen? En wil jij je dressoir decoreren met klassieke wanddecoratie, klassieke vazen of kunstwerken? Ook die vind je in ons klassieke gamma. Laat het ons gerust weten als wij jou kunnen helpen met je keuze. Eens je je bestelling hebt doorgestuurd, krijg je van ons 90 dagen retourtermijn en daarbij ook nog eens gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Zo hoef je niet direct alles te betalen en de mogelijkheden om je woning in te richten worden een stuk groter. Jouw dressoir met klassieke uitstraling wordt snel geleverd door onze eigen bezorgservice voor grote meubels.