Klassieke Eetkamerstoelen

Bij Rebel House hebben wij alle stijlen van eetkamerstoelen: van modern tot klassiek, van stoer tot elegant, van donkere tot lichte en felle kleuren. Onze klassieke eetkamerstoelen zijn wél helemaal terug in. Je hoeft niet echt een klassieke woning te hebben om toch voor klassieke stoelen te kiezen.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klassieke eetkamerstoelen

De klassieke eetkamerstoelen van Rebel House worden gemaakt op basis van oude modellen. Als je onze website doorloopt, zie je zeer veel herkenbare uitvoeringen. Vaak heb je zoiets van 'waar heb ik die nog gezien' of 'hey, mijn grootmoeder had ook zo'n stoelen'. Dat is dan ook de grote charme van onze klassieke eetkamerstoelen. Je zet ze in bij een eveneens klassieke eetkamertafel en salonmeubelen. Of je maakt een mooi contrast tussen je moderne meubelen en je klassieke eetkamerstoelen van Rebel House.

Klassieke eetkamerstoelen in jouw interieur

Bij onze klassieke eetkamerstoelen heb je heel wat keuze. Wil jij de Classic Colonial toer opgaan? Kies dan voor donker hout. Ga voor eetkamerstoelen in (PU) leer voor je Raw Industrial woning. Kies velvet eetkamerstoelen met armleuningen voor je Circus Baroque eetkamer. Voor deze stijl mogen je stoelen gerust breed en groot zijn. Hoe meer ze opvallen, hoe beter! In een Grand Glamour kun je zelfs eetkamerstoelen van verschillende kleuren met elkaar combineren. Ben je er nog niet goed uit welke stoelen je wilt kiezen, welk bekleding je best kiest of welk soort hout? Vraag het ons gerust. Wij hebben een team van medewerkers klaar staan die jou graag helpen. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je eetkamer stijlvol aangekleed wordt met eetkamerstoelen met klassieke uitstraling.

Klassieke eetkamerstoelen bij Rebel House

Je woning mooi inrichten is een van de leukste dingen die er is. Kies je bij je klassieke eetkamerstoelen ook een fauteuil of een poef in dezelfde kleur en materiaal? Dit werkt perfect! Je bestelling doe je gewoon online. Wij geven jou 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels komt jouw mooie eetkamerstoelen brengen. Kies je voor de betaling vooraf achteraf of in termijnen? Het kan allemaal bij Rebel House!