Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Klassieke Eettafels

Een klassieke eettafel kan bijvoorbeeld heel barok, landelijk of vintage zijn. Met klassiek bedoelen we stijlvol, tijdloos en niet gebonden aan een bepaalde periode. Dat maakt onze klassieke eettafels ook zo populair.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klassieke Eettafels

Rebel House is dé webshop als het gaat om woninginrichting. Wij hebben alle stijlen van eettafels, maar onze klassieke eettafels doen het altijd zeer goed. We zien ze nu ook meer en meer in moderne en zelfs minimalistische interieurs verschijnen. Waar ze vroeger niet echt opvielen in een volledig klassiek interieur, worden klassieke eettafels nu echte blikvangers. Rebel House gaat voor kwaliteit, en dit voor alle producten uit onze website. Je eettafel heb je immers voor jaren!

Klassieke Eettafels in jouw interieur

Eigenlijk past een klassieke eetkamer tafel bij heel wat stijlen. Dit is ook zo prettig aan de klassieke stijl. Bij je Circus Baroque hoort een bombastische houten tafel met een stevig onderstel. De houten tafels met dik tafelblad en metalen onderstel kun je gerust ook tot de klassieke eettafels rekenen. Zij passen zeer goed bij je Raw Industrial of je Rural Living eetkamer. Voor je Retro Revival ga je dan eerder voor een houten tafel met sierlijke slanke poten. De vormen mogen gerust afgerond zijn bij deze stijl. Weet je niet goed of de eettafel die je op het oog hebt, ook werkelijk in je woning zal passen? Contacteer ons, wij geven je graag raad over styling en materialen. En we vertellen je hoe je tafel te combineren met je andere meubels, accessoires en docoratiestukken. Samen met jou zorgen we ervoor dat je klassieke eetafel van Rebel House een pronkstuk wordt!

Klassieke Eettafels bij Rebel House

Je eetkamertafel bestellen doe je gewoon online. Om je eettafel te leveren, doen wij een beroep op onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Je krijgt van ons 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen uitgevoerd worden. Nu is het nog eventjes wachten en je eettafel met klassieke uitstraling komt snel naar jou toe!