Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Klassieke Fauteuils

Als we spreken over klassieke fauteuils, dan kan dit op verschillende kenmerken van onze fauteuils slaan. Bij Rebel House hebben wij fauteuils met een klassieke vormgeving of met klassieke stoffen bekleed. Of het kan slaan op de traditionele kleur van de fauteuil. Of het kan ook een combinatie zijn van al deze elementen. Ons grote aanbod laat jou tot om de perfecte klassieke fauteuil voor jouw woning uit te kiezen.

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klassieke fauteuils

Kies jij een klassieke fauteuil om je heerlijk in te nestelen om een boek te lezen of muziek te luisteren? Of kies jij meerdere klassieke fauteuils die aansluiten bij je zitbank? Een fauteuil om je slaapkamer meer allure te geven of een fauteuil in de kinderkamer zodat jij je als kersverse mama kan terugtrekken met je baby... er zijn voldoende redenen om zo'n heerlijk comfortabele fauteuil in huis te halen.

Klassieke fauteuils in jouw interieur

Een klassieke fauteuil hoeft niet per sé in een klassiek interieur terecht te komen. Hij kan ook in een modern of vintage woning zijn plek vinden. Voor je Grand Glamour style kies je bijvoorbeeld oranje of een andere blitse kleur. In je Circus Baroque woning ga je bijvoorbeeld voor donker groen velvet. Een Raw Industrial woning vraagt naar een stoere fauteuil in PU-leer of microleer. Hier zijn de kleuren zwart en bruin helemaal op hun plek. Zoek ook naar een bijpassende locker en je bent niet meer weg te krijgen uit je heerlijke fauteuil. Kijk bijvoorbeeld bij hetzelfde merk naar eetkamerstoelen met dezelfde bekleding of kies verlichting uit hetzelfde materiaal als het onderstel van je fauteuil. Combineer en laat je fantasie werken!

Klassieke fauteuils bij Rebel House

Van zodra je je klassieke fauteuils hebt gekozen, doe je je bestelling gewoon online. Je krijgt 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels levert je fauteuil zeer snel. Wat de betaling betreft, kies je betaling vooraf achteraf of in termijnen. Heb jij nog vragen of twijfels rond het kiezen van je fauteuil of je wil raad over andere producten uit onze webshop? Laat het ons weten, contacteer ons en wij geven jou graag advies.