Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Klassieke Hanglampen

Een hanglamp hoeft tegenwoordig niet meer een centraal lichtpunt te zijn. Je kunt inderdaad nog één grote hanglamp monteren boven je salontafel, je eetkamertafel of je bed. Maar het is ook heel trendy om meerdere kleinere hanglampen bij elkaar te hangen en er een mooi geheel van te maken. Kies jij de klassieke hanglampen uit die bij je interieurs passen? Wij helpen jou alvast graag! De keuze is groot, maar bij Rebel House vind je zeker die ene lamp die het best bij jou past.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klassieke hanglampen

De klassieke hanglampen bestonden vroeger vaak uit één grote stoffen lampenkap. Wij hebben nu ook nog altijd grote hanglampen, maar de lampenkamp kan evengoed in glas, rotan of riet zijn. Zolang je maar voor natuurlijke materialen gaat, zit je goed voor een klassieke hanglamp. Je kan verschillende kleine hanglampen van hetzelfde model met elkaar combineren. Denk bijvoorbeeld aan een reeks hanglampen boven je eetkamertafel, je hobbytafel of het werkblad in je keuken. Of je kunt ook een combinatie maken van verschillende modellen en verschillende afmetingen. Tegenwoordig bestaan er geen regeltjes meer als het gaat om woninginrichting, zelfs niet voor klassieke hanglampen. Kies vooral je eigen stijl!

Klassieke hanglampen in jouw interieur

Raw Industrial, de stijl van begin tot midden vorige eeuw, gaat voor ruw materiaal zoals hout en metaal. Lampen met een gaasstructuur en betonlook doen het hier altijd goed. Voor je Modern Chic interieur mag je best gaan voor oude modellen in een hedendaags jasje. Een opvallende luchter met kristallen belletjes en goud kan hier best. In je Circus Baroque interieur ga je voor opvallende ontwerpen, bling-bling bollen als lampenkappen of smoky glass bijvoorbeeld. Kies niet alleen je hanglampen, maar ook je vloerlampen, tafellampen en wandlampen in dezelfde stijl. Vaak hebben onze labels een hele set in dezelfde stijl en materialen. Maak er een mooi geheel van!

Klassieke hanglampen bij Rebel House

Doe je bestelling gewoon online en je krijgt van ons 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. Wij hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels en doen een beroep op PostNL voor kleine items. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Moest je nog vragen hebben laat het ons gerust weten. Wij staan voor jou klaar!