Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Klassieke Kapstokken

Een kapstok is een zeer nuttig ding. Het houdt gewoon je woning op orde en je hebt altijd meteen je jassen, hoeden mutsen en sjaals op één centrale plek. Maar dacht jij ook aan een klassieke kapstok voor bijvoorbeeld je keuken, je badkamer of je slaapkamer? Ook dit kan uiteraard! Ons gamma is zeer uitgebreid. Klein of groot, opvallend of discreet, je vindt het bij ons.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Klassieke kapstokken

Klassieke kapstokken worden gekenmerkt door de vorm én het materiaal waaruit ze zijn gemaakt. De vormen zijn vaak niet al te strak, het materiaal is hoofdzakelijk hout en metaal. Bij Rebel House kiezen wij voor klassieke kapstokken die toch in een hedendaags interieur passen. Onze kapstokken zijn niet saai of oubollig. Sommige van onze klassieke modellen zijn echt wel pittig en opvallend. Welke kies jij? Raak je er niet goed uit, contacteer ons gerust. Wij helpen jou je interieur stylen.

Klassieke kapstokken in jouw interieur

In een Retro Revival woning mag een klassieke kapstok zeker niet ontbreken. Ga voor ronde vormen en kleine haakjes. Bij een staande kapstok ga je voor een kastje met fijne poten, gecombineerd met een kapstok: pure nostalgie! In je Raw Industral style mag het wat robuuster met grove houten planken en metalen frames. In je Modern Chic hal of gang kies je voor een gouden of zilveren kapstok. Ze zijn zo leuk dat je ze ook gewoon in je woon- of slaapkamer kunt inzetten. Laat je kapstok aansluiten bij je kasten, je stoelen en tafels. Een klassieke kapstok is immers een heus meubelstuk. Ook al hangt er op sommige momenten geen enkel kledingstuk aan, kapstokken van Rebel House mogen écht wel gezien worden! Wij helpen je graag kiezen!

Klassieke kapstokken bij Rebel House

Bij elke bestelling van een klassieke kapstok krijg je van ons 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen. Dankzij deze regeling spendeer jij je budget zoals je zelf wilt. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine objecten komt zeer snel bij jou leveren. Maak alvast een mooi plekje vrij voor je klassieke kapstok van Rebel House!