Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Klassieke Lampen

Verlichting, of met andere woorden de manier waarop je je woning verlicht, maakt voor een groot deel de sfeer in je interieur uit. Rebel House is dan ook spraakmakend als het gaat om verlichting. Je vindt bij ons hanglampen, plafondlampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Ook allerlei types van lichtbronnen en verlichting voor de showroom vind je bij Rebel House. Onze klassieke lampen maken een groot deel uit van ons aanbod. Heb jij een interieur en zoek je een klassieke lamp? Je vindt ze zeker hier!

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klassieke lampen

Klassieke lampen zijn gemaakt uit natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan metaal en glas. Ook messing, koper of oud zilver hebben een heel natuurlijk uitstraling. Wij hebben ook een aantal lampen in materialen zoals rotan, riet of met touwen. Ook dit geeft een zeer naturel look aan je verlichting. Lampenkappen zijn zeer geliefd in klassieke interieurs. Zij brengen zacht licht in de kamer en daardoor creëren en rustige en gezellige sfeer. Maak je keuze, onze webshop is altijd open! Of contacteer ons als je nog vragen hebt. Wij staan voor jou klaar om een sfeervolle verlichting in je woning te creëren.

Klassieke lampen in jouw interieur

Ga voor je Retro Revival voor verlichting met fijne armaturen en ronde vormen. Een Modern Chic interieur heeft toch nog altijd een klassieke toets. Kies voor dit type van interieur verlichting met goud. In je Raw Industrial woninginrichting kies je verlichting met hout en zwart metaal of met een grijze betonlook. Lampenkappen of op zijn minst diffuus licht kies je voor je Rural Living interieur. Stem het geheel van je verlichting af op elkaar. Kies voor al je lichtbronnen dezelfde materialen en stijl. En combineer het met je meubelen en accessoires. Wij helpen jou graag om je interieur stijlvol te stylen.

Klassieke lampen bij Rebel House

In onze webshop vind je talloze klassieke lampen. Heb jij je keuze kunnen maken? Dan gaan wij onmiddellijk aan de slag om je lampen te versturen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels en PostNL voor kleinere items bezorgt je bestelling aan huis. Je krijgt van ons 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Maak van je verlichting iets gezelligs en stijlvol en kies voor Rebel House!