Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Klassieke Salontafels

Een salontafel, hoe klein of hoe groot het ook is, is een noodzakelijk meubelstuk. Het kleedt niet alleen je salon mooi aan. Het is er ook altijd als je van een hapje en een drankje wilt genieten tijdens het tv kijken. Je decoreert je tafel met een mooie schotel of theelichtjes. En je kunt er ook je voeten op leggen en lekker relaxen.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klassieke salontafels

Onze klassieke salontafels zijn stijlvol, hebben iets tijdloos en passen bij heel veel stijlen. Kies één grote salontafel of ga voor een set van kleinere tafeltjes. De klassieke salontafel is van hout of van hout en metaal. Andere materialen die perfect zijn voor een klassieke salontafel zijn bijvoorbeeld glas en marmer. Bij Rebel House kiezen wij uitsluitend voor kwaliteit. Elke klassieke salontafel uit ons gamma is stevig, stijlvol en vooral ook praktisch gericht. Schoonheid gekoppeld aan functioneel, daar gaan wij bij Rebel House voor.

Klassieke salontafels in jouw interieur

Welke van onze klassieke salontafels kies jij? Uiteraard laat je je salontafel aansluiten bij de rest van je interieur: je eetkamertafel, je eetkamerstoelen en je zitbank. Ga eens kijken bij onze verschillende labels, misschien vind je een hele set in dezelfde stijl. Kies voor je Raw Industrial stijl een salontafel met klassieke uitstraling in hout en stoer metaal. Voor je Retro Revival interieur kies je slanke poten, een dun tafelblad en rond vormen. Voor je Urban Jungle style kies je een salontafel met veel hout, eventueel een boomstronk. Klassieker dan dat kan niet! Oorspronkelijk waren deze tafels ook volledig uit hout vervaardigd. Nu kies je gewoon zelf de uitvoering en de afwerking voor je klassieke tafel voor je salon.

Klassieke salontafels bij Rebel House

Raak je er niet goed uit welke salontafel met klassieke uitstraling te kiezen? Contacteer ons en wij helpen jou graag. Eens je je keuze hebt gemaakt, bestel je gewoon online. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine objecten komt ze bij jou brengen. Je krijgt van ons 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen, jij beslist. Kijk jij al uit naar je tafel met klassieke look? Ze komt er snel aan!