Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Klassieke Spiegels

Een spiegel in je kamer geeft je kamer een boost. Het licht wordt erin weerkaatst, spiegels geven een extra dimensie aan je woning. Met heel grote spiegels krijg je een zeer groot ruimtegevoel. Kleinere spiegels zijn dan weer ideaal om een soort van speelse collage te maken. Welke van onze klassieke spiegels kies jij?

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klassieke spiegels

Onze klassieke spiegels stralen allure uit. De vormgeving en de lijst doen terugdenken aan vroegere tijden, zonder daarom ouderwets te zijn. We hebben staande klassieke spiegels en spiegels voor aan de muur. Ons aanbod is zeer groot. Moest je er niet uitraken, laat het ons gerust weten, wij helpen jou kiezen en je woning stylen.

Klassieke spiegels in jouw interieur

Onze klassieke spiegels zijn gewoon kunstwerkjes. De reden waarom je een spiegel kiest hoeft niet altijd te zijn dat je jezelf wilt bekijken. Elke spiegel van Rebel House is art work. Voor je Circus Baroque interieur hebben wij talloze spiegels met zilveren of gouden lijsten. Als je voor Retro Revival kiest, kies dan spiegels met ongelijke vormen en afgeronde hoeken. En een spiegel die in een kapstok of een console is geïntegreerd, is écht wel vintage. Als je van Classic Colonial houdt, ga dan voor donker houten lijsten. Ook voor je Rural Living hebben wij stevige spiegels met houten of bamboe lijst. Laat je inspireren en combineer je spiegel met je meubelen en accessoires. Elke spiegel is een meerwaarde in je woning.

Klassieke spiegels bij Rebel House

Onze klassieke spiegels zijn er om je woning te pimpen. Heb je een spiegel gevonden die bij jou past? Aarzel niet en bestel online. Je krijgt 90 dagen retourtermijn, gratis verzending vanaf 50 euro en de betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Voor de levering doen wij een beroep op onze eigen bezorgservice voor grote meubels of voor PostNL voor kleinere items. Vandaag bestellen is snel geleverd!