Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Klassieke Tafels

Je tafel is een van de basic meubelstukken in huis. Naast je kasten en je zitmeubelen is het een zeer belangrijk meubel. In vele gevallen is het de centrale plek in je woning. Bij Rebel House zorgen wij dan ook voor een uniek assortiment klassieke tafels waarmee je je interieur naar een hoger niveau tilt.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klassieke tafels

Klassieke tafels bestaan vaak uit hout of andere natuurlijke materialen. Ze vertonen niet veel franjes, maar doen gewoon wat ze moeten doen. Toch letten wij bij Rebel House op de uitstraling en de look die ze aan jouw kamer geven. In ons assortiment vind je voor elke kamer en voor elke plekje in je woning een klassieke tafel: bartafels, bijzettafels, bureaus, eettafels, salontafels, trolleys en sidetables. En we hebben ze in diverse materialen en kleuren. Wij helpen jou om precies die tafel te vinden die je zoekt.

Klassieke tafels in jouw interieur

Rebel House is dé website als het gaat om tafels. Je vindt er een enorme keuze en je vindt er meubelstukken die je elders niet vindt. Kies een klassieke tafel met een vintage look voor je Retro Revival interieur. Kies hiervoor tafels met afgeronde hoeken, fijne poten en een dun tafelblad. Voor je Raw Industrial woning ga je voor een klassieke tafel met een dik houten tafelblad en een metalen onderstel. Je Classic Colonial woning wordt extra gedecoreerd met een donker houten tafel. Vraag ons gerust raad als je niet goed weet welke tafel je voor welke stijl wilt kiezen. Wij weten er wel raad mee!

Klassieke tafels bij Rebel House

Ga jij voor een klassieke tafel van Rebel House? Wij doen er alles aan om ze snel te leveren. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine meubels komt ze bij jou leveren. Bij Rebel House krijg je scherpe voorwaarden: 90 dagen retourtermijn, gratis verzending vanaf 50 euro en de betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Je hoeft niet onmiddellijk een groot budget uit te geven om toch je woning stijlvol te kunnen inrichten. Rebel House helpt in droominterieur te realiseren!