Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Klassieke TV-Meubels

Klassieke tv meubels bestaan nog geen honderd jaar. Logisch ook, de tv heeft onze huiskamers pas veroverd in de jaren 60 van vorige eeuw. Toch willen wij bij Rebel House dit type van meubels laten aansluiten bij jouw klassiek interieur. We hebben dan ook gekozen voor een heel aantal prachtige meubelstukken die als tv meubel perfect in een klassieke woning kunnen ingezet worden. Welke uit ons uitgebreid gamma kies jij?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Klassieke tv meubels

Zelfs nu we meer en meer onze flatscreens aan de muur gaan hangen, kiezen we toch nog voor dat zo vertrouwde meubel, het tv meubel. Bij Rebel House kiezen we dan ook voor klassieke tv meubels die ook zonder tv-toestel mooi zijn. Onze klassieke tv-kasten blijven trouw aan de oude modellen. Ze zijn hoofdzakelijk van hout, metaal of messing gemaakt. Ze zien er allemaal zeer functioneel uit, maar hebben toch een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Wij helpen jou graag om jouw tv-meubel uit te kiezen.

Klassieke tv meubels in jouw interieur

Heb jij een mooie Classic Colonial woninginrichting? Dan ga je zeker ook voor een tv-meubel in die stijl. Donker hout en versieringen zijn perfect op hun plaats in een dergelijk interieur. Hou je meer van Raw Industrial? Kies dan voor een ruw metalen onderstel, greywash hout zoals bijvoorbeeld acacia en vooral een robuuste uitstraling. Retro Revival heeft dan weer meer elegante lijnen. Kies hiervoor een tv-meubel met hoge fijne poten en dunne legplanken bijvoorbeeld. Je kiest daarbij ook of je een volledig open tv-kast wilt. Of ga je liever voor gesloten vakken met deur en/of laden? Integreer je tv-kast in je interieur door er een mooi vloerkleedje bij te kiezen, en decoreer je kast met een vaas met bloemen of een kunstwerkje. Zo kijk jij tv in stijl!

Klassieke tv meubels bij Rebel House

Je krijgt bij Rebel House gratis verzending vanaf 50 euro en daarbij ook nog eens 90 dagen retourtermijn. Wij doen een beroep op onze eigen bezorgservice voor grote meubels en op PostNL voor kleinere interieurstukken. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen, net zoals jij dat wilt. Als je nog twijfels of vragen hebt, laat het ons gewoon weten, wij staan voor jou klaar!