Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Landelijke Barkrukken

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun landelijke keuken of eetkamer uit te breiden met een eigen toog of keukeneiland - maar om die inrichting af te maken, is het wel belangrijk dat men ook over de juiste landelijke barkrukken beschikt! Rebel House weet dat maar al te goed, en biedt dan ook een breed gamma aan prachtige krukken voor jouw landelijke woning. Je bent niet alleen zeker van heel wat keuzemogelijkheden, ook kan je rekenen op een uitstekende kwaliteit en een goede service!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Landelijke barkrukken

De barkruk is tegenwoordig één van de populairste soorten zitmeubels die er zijn, en dat heeft vooral te maken met de uitstraling van zo'n kruk. Landelijke barkrukken nemen het echter nog een stapje verder en gaan het comfort van een gewone kruk combineren met de gezellige, warme look van de landelijke woonstijl. Veel van deze modellen bestaan uit een ruw, houten zitvlak met natuurlijke patronen, afgewerkt met een gietijzeren of metalen onderstel. De materialen geven de kruk een landelijke look, terwijl een professionele afwerking dan weer zorgt voor extra zitcomfort. Met andere woorden, dankzij landelijke barkrukken is de inrichting van je landelijke keuken of eetkamer helemaal af!

Landelijke barkrukken in jouw interieur

Niettemin is het de moeite waard om op onderzoek te gaan naar welke modellen het beste bij jouw inrichting passen. Wil je het écht landelijk houden, dan zijn Rural Living landelijke barkrukken misschien wel de beste optie. Als je graag wat meer leven in de ruimte brengt, dan kunnen Grand Glamour of Classic Colonial barkrukken, die nét iets robuuster en exclusieve ogen, je zeker bekoren. Ten slotte bestaan er ook eenvoudige modellen met een ietwat moderne Modern Chic look, perfect voor als je verschillende stijlen wilt gaan combineren. Wat je ook zoekt, Rebel House kan het je bieden!

Landelijke barkrukken bij Rebel House

Daarbij komt ook nog eens dat jouw speciaalzaak je kan helpen met een uitmuntende service: van een 90 dagen retourtermijn tot een eigen bezorgservice voor grote meubels een betaling vooraf achteraf of in termijnen, wij kunnen je helpen om de inrichting van je woning gemakkelijker te maken. Ook een gratis verzending vanaf 50 euro behoort ten slotte tot onze belangrijkste troeven!