Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Landelijke Eetkamerstoelen

De landelijke woonstijl is razend populair in Nederland. Dat is niet zo gek, want deze interieurstijl straal een combinatie van rust en gezelligheid uit. Ook is de landelijke stijl eenvoudig met veel andere woonstijlen te combineren. Zo passen jouw landelijke eetkamerstoelen ook goed in een klassieke, industriële of moderne eetkamer of eethoek. Bij Rebel House heb je de keuze uit een ruim assortiment aan landelijke eetkamerstoelen. Je vindt dus altijd de stoel die perfect tot zijn recht komt in jouw landelijke interieur.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Maak je interieur compleet met landelijke eetkamerstoelen

Landelijke eetkamerstoelen zijn er in verschillende kleuren, materialen en vormen. Kies jij bijvoorbeeld voor robuuste leren eetkamerstoelen of ga je voor eetkamerstoelen van stof? Moeten de poten van hout zijn of passen poten van metaal beter bij jouw smaak? Wil je stoelen die zich kenmerken door de eenvoudige lijnen of ga je voor details? Er zijn talloze mogelijkheden bij Rebel House. Eetkamerstoelen met een gecapitonneerde rugleuning geven bijvoorbeeld een klassieke twist aan de stoelen. De knopen staan erg sierlijk en zorgen ervoor dat er zachte kussentjes ontstaan, waardoor je extra comfortabel zit. Landelijke eetkamerstoelen met armleuning zijn ideaal als jij graag lang tafelt. Het is comfortabel om aan de eettafel te zitten en je neemt automatisch een ontspannen houding aan.

Landelijke eetkamerstoelen in jouw interieur

Het mooie van de landelijke stoelen is dat deze in zo goed als ieder interieur passen. Landelijke interieurs kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en natuurlijke tinten in het kleurgebruik, zoals bijvoorbeeld bruin, taupe, crème, beige, wit en grijs. Met landelijke eetkamerstoelen voeg je wat extra sfeer toe aan een minimalistisch Pure Minimal interieur. Ook laten landelijke woonitems zich uitstekend mixen met meubelstukken uit de Rural Living en Raw Industrial trend.

Landelijke eetkamerstoelen bij Rebel House

Rebel House maakt het shoppen van nieuwe eetkamerstoelen extra leuk en makkelijk. Wij hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels en bieden gratis verzending vanaf 50 euro. Kies jij voor betaling vooraf achteraf of in termijnen? De keuze is aan jou. Met 90 dagen retourtermijn kun jij je tijd nemen om te bepalen of je nieuwe stoelen mooi in je interieur passen.