Landelijke Eettafels

Een landelijke eettafel kies je omwille van zijn degelijkheid en de stoere uitstraling. Hout creëert sowieso een gezellige en warme sfeer in je woonkamer. Rebel House is dé uitgelezen plek om je keuze te maken uit de vele robuuste tafels uit ons assortiment. Onze landelijke tafels bestaan uit een dik houten blad en een onderstel in metaal of hout. Het materiaal en het design van het onderstel bepaalt gegarandeerd mee de look van je tafel. Bij Rebel House kies je voor een rechthoekige, ovale of ronde tafel, in functie van de ruimte die je hebt en volgens je eigen voorkeur.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Landelijke Eettafels in jouw interieur

Een landelijke eettafel voelt zich in heel wat stijlen van interieurs thuis, maar ook niet in alle stijlen. Kies daarom precies die tafel uit die bij jouw interieur past. Zo ga je bijvoorbeeld een houten tafel met ruw metalen onderstel integreren in je Raw Industrial interieur. Het metaal past uitstekend bij metalen verlichting, metalen raamkozijnen of de metalen poten van je stoelen bijvoorbeeld. In je Urban Jungle interieur past een stoere boomtafel perfect bij je houten dressoir of een spiegel met een design houten lijst. Kies jij voor een Rural Living style? Dan combineer je je landelijke tafel met bijvoorbeeld een stoere houten kabinetkast, lockers of krukken met dierenvacht en tafellampen met een robuust houten onderstel. Bij landelijke eettafels kies je voor stoelen of voor een zitbank. Ook met deze keuze maak jij een statement.

Landelijke Eettafels bij Rebel House

Ons assortiment landelijke eettafels is zeer uitgebreid. Rebel House heeft niet voor niets het woord 'Rebel' in zijn naam gekozen. Wij kleuren regelmatig buiten de lijnen en laten jou mixen en matchen zoveel jij wilt. Als je keuze je toch niet echt bevalt, heb je gewoon 90 dagen retourtermijn. Zo eenvoudig is dat bij ons. Van zodra wij je bestelling krijgen, gaan wij aan de slag. Wij hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels en wij bieden gratis verzending vanaf 50 euro. En je profiteert van een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Wij stellen alles in het werk zodat jij hét perfecte interieur samenstelt.